borko jagodinac
Član
Ja bih sa rakovicom da je teram pa kazu da su sa kaisevima lakse i da moze traktori manje snage da je teraju e sad ne znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao probao video............Isti broj bala po kj imas i sa 120*150 i 120*120 samo sto su prve bale mnogo manje sabijene i losije se pakuju zbog transporta,govorim o fiksnoj komori.Velike bale se posle nekog vremena slegnu i nemoguce ih je okrenuti rucno a nemoze svaki put paliti traktor da bi je pomerio par metara.Ako nekad pocnes da radis senazu velike bale ce biti teske preko tonu i za rad sa njima ti treba jako ozbiljna mehanizacija.Nisu one dzabe jeftinije u startu.I ja sam mislio kao ti ali sam se brzo razocarao i promenio presu............Sto?Ima prednosti i u velikim balama ako imas prostora za skladistenje,transport itd.Sve je izvodljivo.
Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
Ja bih sa rakovicom da je teram pa kazu da su sa kaisevima lakse i da moze traktori manje snage da je teraju e sad ne znam
Imao probao video............Isti broj bala po kj imas i sa 120*150 i 120*120 samo sto su prve bale mnogo manje sabijene i losije se pakuju zbog transporta,govorim o fiksnoj komori.Velike bale se posle nekog vremena slegnu i nemoguce ih je okrenuti rucno a nemoze svaki put paliti traktor da bi je pomerio par metara.Ako nekad pocnes da radis senazu velike bale ce biti teske preko tonu i za rad sa njima ti treba jako ozbiljna mehanizacija.Nisu one dzabe jeftinije u startu.I ja sam mislio kao ti ali sam se brzo razocarao i promenio presu............
- - - - - - - - - -
Za slabije traktore je zakon sistem letva-lanac,najlakse se pogoni........
Ne bih se slozio da je isti broj bala sa 120 i 150.Poredio sam welgerovu rp12sa mojom rp 15 i mogu ti reci da dosta vise stane u 150 nego u 120.Imao probao video............Isti broj bala po kj imas i sa 120*150 i 120*120 samo sto su prve bale mnogo manje sabijene i losije se pakuju zbog transporta,govorim o fiksnoj komori.Velike bale se posle nekog vremena slegnu i nemoguce ih je okrenuti rucno a nemoze svaki put paliti traktor da bi je pomerio par metara.Ako nekad pocnes da radis senazu velike bale ce biti teske preko tonu i za rad sa njima ti treba jako ozbiljna mehanizacija.Nisu one dzabe jeftinije u startu.I ja sam mislio kao ti ali sam se brzo razocarao i promenio presu............
- - - - - - - - - -
Za slabije traktore je zakon sistem letva-lanac,najlakse se pogoni........
Ne bih se slozio da je isti broj bala sa 120 i 150.Poredio sam welgerovu rp12sa mojom rp 15 i mogu ti reci da dosta vise stane u 150 nego u 120.
.Ima zakljucavanje vrata tako da nema ispadanja mase cak i kad je prepunis.Jednostavna skala za pracenje kolicine mase u njoj a ne kao na nekima na kojima ima manometar...