zombie_666
Banned
dali je ko pokusavao da rola kukuruzovinu posle beraca, ja sam planirao pokusati ove jeseni
Evo kako to rade u Americi, djeluje da nema problema. Obrati pažnju da se radi o presi sa gumenim trakama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dali je ko pokusavao da rola kukuruzovinu posle beraca, ja sam planirao pokusati ove jeseni
Evo jedan video klipić i koja sličica sa ovogodišnje akcije.[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]
To je upozorenje da iskljuciss vratilo kada nesto radis oko balirke a ne kad izbacujes balu.tj.da neudjes u komoru dok se vrtikad sam imao staru presu isto welger onda je na nemackom pisalo debelim slovima ispod poklopca gasiti vratilo pri otvaranju vrata,ali tamo ako se ugasi bala ce ostati u presi ne izbaci je,pa mi nismo gasili.
Ugao ČEGA nije dobar?ahaa,pa sta ja znam onda mozda nije dobar ugao kod mene bala ode dosta daleko da je stisnem se desi samo ako se vrata ne otvore dovoljno pa ne ispadne ali ovako nikad pa mi zato bilo cudno,a kad sam imao staru presu isto welger onda je na nemackom pisalo debelim slovima ispod poklopca gasiti vratilo pri otvaranju vrata,ali tamo ako se ugasi bala ce ostati u presi ne izbaci je,pa mi nismo gasili.
To je upozorenje da iskljuciss vratilo kada nesto radis oko balirke a ne kad izbacujes balu.tj.da neudjes u komoru dok se vrti
Na svakoj se isto vrti balaUnutrasnjosti prese i podeljenosti koliko otpada na vrata koliko na fixni deo,ili mozda rampa ne valja il je niska presa,kazem ja nisam imao sa tim problema,e sad jedino ako se kod mene drugacije vrti bala pa zato mada cisto sumnjam.
To pise da vlasnik ili proizvpodjac nebi snosili posledice ako neko stvarno udje u komorua glupo je da je to pa brate to mutav nece uraditi,ovo se vidi da je farmer neki pisao,e sad jedino ako je imao neke mutave radnike ali nema sta ulaziti u nju tj ni ne mozes jer te kaisi izbace...