Rol bale u ishrani

markusvb je napisao(la):
Naravno da bi imale zavijanje u folije. Ideja i jeste da se uklopim u tu cenu nekako jer smatram da praviti to po ceni visoj od navedene nije pozeljno ni za mene ni za kupce.
E sad za TV bi isla ista ova kao i za traktor jer su kacenje i princip rada drugaciji a mozda bi izmislio nesto da moze da se zakaci od motokultivatora na TV (videcemo jos). Po planu prototip ce proraditi pocetkom marta i bice testiran do polovine aprila kada ocekujem i prve masine za prodaju :)
Јел има наде за остварење плана?

odlicna stvar. imas li kakvu sliku bala koje radi. koliko su teške?

Mislim da je gore spomenuto 40-60kg!
To bi moglo biti jako interesantno jer bi si napravio šarage za takve bale i super,samo kaže da je malo skuplja u omjeru bala ali nisam našao podatak koliko košta i kombinacija imt 539 i ta balirka bi bilo super. ::svaka cast::

U Gornjem Milanovcu kod Pršića takva balirka za 539 košta oko 3.000e pravi bale od 60-90 kg

Imam Motokultivator LabinProgreGoldonac 14hp, da li neko ima balirku koju je kacio na ovu masinu i kakvi su rezultati.Da li za motokultivatore imaju samo rol balirke ili i prese cetvrtastih bala.Gde mogu da se nabave te balirke ako postoje?Hvala unapred.

Nazad
Vrh