Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav za sve uzgajivače crne ribizle!
Imam malu mladu plantažu crne ribizle u blizini Babušnice. Pratim ovaj forum i na njemu sam našao mnoge korisne informacije o uzgoju i negovanju ribizle.
Imam i mini vinariju gde proizvodim vino od crne ribizle.
Oduševljen svojstvima crne ribizle, radio sam na popularizaciji ovog voća u svom kraju. Podelio sam oko 1000 besplatnih sadnica mladim ljudima zainteresovanim za gajenje.
Učlanio sam se na forum radi razmene informacija i moguće saradnje prvenstveno sa članovima koji su mi geografski blizu.
Manrike pozdrav, izvini što se nisam dosad javljao , imao sam problema sa internetom a i ceo jesen sam bio u selu sadio sam još ribizle i maline, brao jabuke, peko rakiju a u selu nemam internet.ja sam bacio veštak austriski lincer 15-15-15.šta si ti uradio sa svojom plantažom.
Veliki pozdrav !!!
Рибизла се лако размножава резницама, а ове моје неће ни зец да гризе. Али је укус црне рибизле као нафта.
Nego nešto se slabo uključuju naši drugari na forumu izgleda da su na drugim kulturama pričljiviji.
pozdrav svima
Pozdrav.
Procitao sam celu temu i bas mi se zasviljala ova vocka.
Nov sam, i nema iskustva sto se ovoga tice.
Posadio bih 200-300 sadica za probu.
Pa razmisljam o ovoj varijanti.
Da sad kupim oko 50 sadica (problem je ::novacpa da od njih napravim reznice.
Imam prostoriju u koju mogu da kontorlisem temperaturu od 15-30 stepeni.
Pa da ih lepo negujem i odrzavam cele zime i leta pa tek na jesen 2014 da ih sadim..
Sta mislite?