Registracija traktora kombajna i prikljucnih masina

kako da sredim prevod za fak loznicu? kupio sam je od coveka koji je sada u ukrajini, kako sam saznao i ne dolazi ovamo jer ga banka juri zbog nekih kredita. prikolicu je registrovana, danas je odradjen tehnicki, ali fakticki nije u mom vlasnistvu.

kako da sredim prevod za fak loznicu? kupio sam je od coveka koji je sada u ukrajini, kako sam saznao i ne dolazi ovamo jer ga banka juri zbog nekih kredita. prikolicu je registrovana, danas je odradjen tehnicki, ali fakticki nije u mom vlasnistvu.

Zar ne treba vlasnik da je registruje ? Isto je bilo pre kad se na auto ne odradi prenos, ali npr ako si ti prodao nekom coveku, ti ides da registrujes auto ?

Ja za svoju imam saobracajnu, ali nije prevedena na mene.. i nemam pojma, kako cu da je registrujem ako se ne vodi na mene, vec na vlasnika koji je prikolicu koristio pre mene..

ostavinski postupak samo tako za sada..pisano je o tome....odes sa naslednikom ako oce oce...i napises s njim kupoprodajni ugovor pa odes u sup da odjavi pa vrati tablicu ako nema izjava se pise...i odjavi saobracajnu pa uplatis novu saobracajnu na tebee...ma iskopaj kupoprodajjni ugovor za istalo ces lako

- - - - - - - - - -

a moze da kaze da je kradeno i oduzmu ti prikolic u

ostavinski postupak samo tako za sada..pisano je o tome....odes sa naslednikom ako oce oce...i napises s njim kupoprodajni ugovor pa odes u sup da odjavi pa vrati tablicu ako nema izjava se pise...i odjavi saobracajnu pa uplatis novu saobracajnu na tebee...ma iskopaj kupoprodajjni ugovor za istalo ces lako

- - - - - - - - - -

a moze da kaze da je kradeno i oduzmu ti prikolic u

Taj deda od kog je kupljena prikolica, je preminuo.. Prikolica je u mom vlasnistvu duzi niz godina, a tad kad je kupljena ugovor nije napravljen.. Nego je deda dao saobracajnu.. Bar da sam je sredio dok je pre bio onaj zakon sa dva svedoka.. I ajde, ali sad vise ne moze ?

nevredi ti Dzoni druze moj vatas babu i na sud...to ti je takoo i ja imam jedan traktor vec 21 god a nemam kupoprodajni ugovor samo sa naslednikom moze da obavis to

Danas registrovao Zmaj 142,10300 din sa novim tablicama i nalepnicom,i jos su mi rekli da se kombajn mora svake godine registrovati,tj.menjati nalepnica.

ja sam skoro preveo i registrovao rusa 820 2007god. kojeg sam kupio i registracija sa novim tablama, nalepnicom,saobracajnom,me izasla 7300din.na nalepnici pise da je trajna registracija.

evo

16ljmhe.jpg

U Subotu sam odradio Tehnički, došli ovi iz Tehničkog Pregleda kod nas u selo, pa odradili, danas išao za papire. Komplet prva registracija za traktor Vladimirec T25A1 (jer sam odjavio traktor, i vratio tablice, pošto se menjalo Registraciono Područje) me izašla 5300 dinara, samo rekoše u Policijskoj Stanici da dođem po Saobraćajnu za 15-ak dana...

To je dobro poznat sistem,uzimaj sve što možeš
Ja sam moj registrovao prošle god. i više neću,bitno mi je bilo da dobijem saobraćajnu da ne čuvam papirologiju

Mi imamo jednu prikolicu na trajnoj registraciji a druga ima datum. (obe imaju nove tablice) a traktor je isto na trajnoj dok kombajn je samo na godinu dana.

I meni su za jednu prikolicu dali nalepnicu sa datumom,ali kad sam video vratio sam se i ispravili su mi,bila je njihova greska.Za prikolice i traktore ide trajna,a za kombajne svake godine.

Nazad
Vrh