radashin
Član
Kakvo ovlašćenje, gde si ga izvadio i čemu sve služi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obavezno je kod nas, ja predao pre neki dan i trazili mi novi izvod koji sam srecom iskopirao od zakupodavca.Da li vam traze nove izvode iz katastra ako ste obnovili ugovor o zakupu za parcele koje ste vec imali upisane ali je ugovor istekao 2014 decembra?
Ovlašćenje služi,da bi neko drugo lice moglo obavljati poslove oko gazdinstva u trezoru umesto nosioca p.g.Kakvo ovlašćenje, gde si ga izvadio i čemu sve služi?
Ne mozes samo taj papir ptpisati. Mozes samo da prebacis zemlju iz jedno u drugo gazdinstvo, jedno mozes gasiti ili samo ostaviti u pasivnom statusu bez gasenja ako ostaje bez i jedne parcele. Ako ste na razlicitoj adresi onda ugovor o zakupu.
Donje Stopanje Da li se priznaju ugovori ozakupu kao ranije iz mesnih kancelarija ili sada notarska ova s.... moraju?[/QUOTE je napisao(la):Ja overio u sudu
Nemoj tako trebaju tek da nam vrate ono sto su predhodnici uzeliI ne samo to, nego ce im se oduzeti sva imovina !