mirmag
Član
To znaci da ces opet zavlaciti ruku u dzep i platiti gomilu papira u katastru ako budes hteo subvencije...Isti slucaj je bio kod nas pre dve godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To znaci da ces opet zavlaciti ruku u dzep i platiti gomilu papira u katastru ako budes hteo subvencije...Isti slucaj je bio kod nas pre dve godine.
Moraju novi.Moguce je naravno da ti budes nosilac gazdinstva bez obzira na zemlju.Danas sam obavio registraciju za 10 minutaZANIMA Me jos nesto trebao bi da uzmem od strica zemlju u arendu on ide u penziju,zanima me dali mora da vadi nove posedovne listove koje je izvadio prosle god ili da probamo da uzmemo brojeve parcela iz trezora na konto toga napravimo ugovor o zakupu,jer ako izvadi nove posedovne listove oni u terzoru ce imati duple.Sta mislite?
vadis nove izvodeMoguce je naravno da ti budes nosilac gazdinstva bez obzira na zemlju.Danas sam obavio registraciju za 10 minutaZANIMA Me jos nesto trebao bi da uzmem od strica zemlju u arendu on ide u penziju,zanima me dali mora da vadi nove posedovne listove koje je izvadio prosle god ili da probamo da uzmemo brojeve parcela iz trezora na konto toga napravimo ugovor o zakupu,jer ako izvadi nove posedovne listove oni u terzoru ce imati duple.Sta mislite?
Mozes da budes ti nosioc gazdinstva,a mozes i da uzmes punomoc pa da u obavljas obnovu gazdinstvaNa caletu se vodi sva zemlja stoka i ostalo i on je naravno nosilac gazdinstva. Jel moguce prebaciti gazdinstvo na mene ako se na meni ne vodi nista?
Isti slucaj sam imao i savtovan sam u trezoru da napravim punomocje sto sam i uradio,vadis nove izvode
- - - - - - - - - -
Mozes da budes ti nosioc gazdinstva,a mozes i da uzmes punomoc pa da u obavljas obnovu gazdinstva
ne moras da pravis ugovor nego bi cale morao da bude clan tvog gazdinstvaIsti slucaj sam imao i savtovan sam u trezoru da napravim punomocje sto sam i uradio,
Receno mi je da kad bi prebacivao na mene gazdinstvo da bih morao da pravim ugovor za parcele koje se vode na caleta.