Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ukratko da ti jednostavno objasnim.Ako je njemu istekao ugovor tj. isteći će do datuma obnove registracije ti odeš sa novim ugovorm i upisuješ bez problema sa novim ugovorom na tu zemlju i original izvodom iz katastra.Ukoliko njemu ugovor još traje u momentu registracije ,a ti se pojaviš sa novim ugovorom na istu zemlju od tog posla tvoje prijave nema ništa.Onda je jedina solucija da on odradi raskid ugovora i dođe i obriše parcelu u trezoru i tek onda kad je to procesuirano(1 radni dan) ti se pojaviš i registruješ to na sebe.Imam mali problem ko zna proceduru nek mi objasni, ovako uzeo sam u zakup 3 jutra, predhodni zakupac koji je radio tu zemlju predao papire i dobiao subvencije 2012,2013,2014. E sad ja u cu 2015 u Maju/Aprilu da predam papire za subvenciju za ta 3jutra zemlje koji je on obradjivao, sta se desi ako on isto preda papire za ta 3jutra? Jel oni tamo na salteru gledaju predhodne godine ko je trazio subvencije za ta 3jutra? Ili stari zakupac treba da da odjavu ili kako ide procedura?
Hvala