Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.Tako je kod nas u opstini bilo e sad za druge neznam.Tako je.Svi smo mi isti.Zoran0230 je napisao(la):Ja sam danas obnovio gazdinstvo,nije trezor napravljen samo za vas što plaćate PIO
),jer nisu ni znali kao i ja sam, pa onda Ono malo njih koje znam da placaju PIO su pozurili odmah kad je pocela obnova da to odrade jer se nadaju da sto ranije predaju zahteve za subvencije- ranije ce i dobitiKishRobert je napisao(la):Cekaju se uredbe...
Tako da mislim da je ipak u pitanju nezainteresovanost za registraciju zbog bedne refakcije akcize na dizel.@Cukanecacukaneca je napisao(la):Ono malo njih koje znam da placaju PIO su pozurili odmah kad je pocela obnova da to odrade jer se nadaju da sto ranije predaju zahteve za subvencije- ranije ce i dobitiKishRobert je napisao(la):Cekaju se uredbe...Tako da mislim da je ipak u pitanju nezainteresovanost za registraciju zbog bedne refakcije akcize na dizel.

mene to ne tangira jer necu imati poljopenziju. Ljudima je frka da sto pre spreme papirologiju i racune. Sad se setih- nocas smo isli u Valjevo i na jednoj pumpi sipali d2 u auto. Prijatelj skuplja te racune i trazio je da mu napisu. Lik na pumpi mu je trazio broj gazdinstva da ga upise na racun i kaze da bez toga ne moze da mu izda valjda taj 'gotovinski' na ime racun
Izgleda da vise nema prodaje racuna