Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je.Svi smo mi isti.Zoran0230 je napisao(la):Ja sam danas obnovio gazdinstvo,nije trezor napravljen samo za vas što plaćate PIO
Ono malo njih koje znam da placaju PIO su pozurili odmah kad je pocela obnova da to odrade jer se nadaju da sto ranije predaju zahteve za subvencije- ranije ce i dobiti Tako da mislim da je ipak u pitanju nezainteresovanost za registraciju zbog bedne refakcije akcize na dizel.KishRobert je napisao(la):Cekaju se uredbe...
@Cukanecacukaneca je napisao(la):Ono malo njih koje znam da placaju PIO su pozurili odmah kad je pocela obnova da to odrade jer se nadaju da sto ranije predaju zahteve za subvencije- ranije ce i dobiti Tako da mislim da je ipak u pitanju nezainteresovanost za registraciju zbog bedne refakcije akcize na dizel.KishRobert je napisao(la):Cekaju se uredbe...