paorpaor
Član
Sta vam je, pa jedan cigan vredi kao petoro nase dece.
Propast, katasrifa
Propast, katasrifa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U ponedeljak obnovio registracijumarkokurjega je napisao(la):Jel trebaju fotokopije lične karte svih članova kad se obnavlja registracija ili ne pošto vidim tamo u onom obrazcu 8 da nešto piše ,nek napiše neko ko je obnovio da li je potrebno još nešto ja sam ispunio obrazce o parcelama koje sam dodao i šta će biti posejano i spremio ugovore sa ZK ,pa me interesuje jel treba još nešto da se nevraćam dva puta.
Pa napisao sam ugovori i izvod iz ZK to sam sve spremio ali za kopije nisam siguran znam da sam ih predavao prve godine kad sam registrovao prvi put ali neznam da li trebaju i sada.Lord Ogy je napisao(la):U ponedeljak obnovio registracijumarkokurjega je napisao(la):Jel trebaju fotokopije lične karte svih članova kad se obnavlja registracija ili ne pošto vidim tamo u onom obrazcu 8 da nešto piše ,nek napiše neko ko je obnovio da li je potrebno još nešto ja sam ispunio obrazce o parcelama koje sam dodao i šta će biti posejano i spremio ugovore sa ZK ,pa me interesuje jel treba još nešto da se nevraćam dva puta.
Nadam se da si i spremio i izvode iz katastra za svaki novi ugovor koji pravis ...jer kod nas to u
Zrenjaninu traze da bi moga da nove parcele uvedes...a sto se tice fotokopija licnih karata nije na odmet da ih imas...da nebi bilo FTJP
Preko veze nema guzve nikadasrdjan žorž je napisao(la):Ima li guzve kod ponovne registracije u vasem mestu?
Ja ni jednom nisam primetio u opstini da je bilo guzve oko trezora.Ja sam to jutros obavio bio jedini.srdjan žorž je napisao(la):Ima li guzve kod ponovne registracije u vasem mestu?
ne moze da se vidi...daj neki drugi linkšandor je napisao(la):
Video sada ..ali malo pre se pojavilo meni kao da je poslednja poruka na ovoj strani... sori za ovajKishRobert je napisao(la):Ognjene,pa obrati paznju da je post iz 18.09.2008!
Obrazac za upis člana, fotokopija L K, saglasnost.Peet je napisao(la):Suprugu registujem ove god. po prvi put kao clana gazdinstva u gazdinstvu gde sam ja nosioc, osim izjave da je saglasna da ja budem nosioc gaz. dali treba i overni ugovor o zakupu ili ne posto je ona clan istog domacinstva?