danger
Član
ajde mala pomoc da nelistam svih 37 stranica,koliko bese kazna za zakupodavca ako nece da da regres zakupoprimcu tj. meni.....neko ce da ga na.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste malo kasno, ali ipak:goxgi je napisao(la):Ajde kazi mi tacno, koji clan, sta, koji zakon, ja treba ove nedelje da idem da overim u moju mesnu kancelariju
Proverio sam danas ovu informaciju 100% tacna! I ja sam se nacekao u Srbobranu u opstini i platio 720dinara!dukej je napisao(la):U Srbobranu je 720 din po ugovoru ako su dva potpisnika ugovora, a ako ima više potpisnika (npr. uzimaš zemlju u arendu od suvlasnika pa ima više od dva potpisa - tvoj i suvlasnici) onda je 1300 i još neki dinar, nisam zapamtio. Ovo je kad overavaš ugovor u opštini a u sudu je procentualno prema vrednosti ugovora puta broj godina koji stoji u ugovoru i to je uglavnom mnogo skuplje i svi idu u opštinu (ja sam izgubio pola dana čekajući u redu za overu). Ako je ugovor o zakupu bez naknade u sudu ga tarifiraju sa 2200 din pa je 720 u opštini mnogo jeftinije...
Koliko znam prosle godine nije moralooldtimer je napisao(la):Da li neko zna, kada se predaju racuni za seme, da li morate imati prijavljenu tu kulturu?