Ovde kod nas je klasičan primer hebanja u zdrav mozak. Pre neki dan odem do nekog baće u sup da vidim dal može il ne može da se registruje kombajn sa potvrdom iz Zmaja i izjavom dva svedoka (inače kolega je tako rešio jedan priključak za traktor i sa istim baćom u sup-u divanio). Eeee al kad sam ja otišao.... Pa znate to se ne može tako lako,to su jaaaaako retki slučajevi gde je takva registracija odobrena.... Verovatno je čovek imao sve fakture samo mu je falio račun..... Vidim skida me s kursa,a leeeeepo sam mu rekao da je samo uzeo potvrdu iz fabrike i izjavu u MZ i došao u sup i registrovao. Čovek običan smrtnik ko i ja eeeee al ja nisam bio na B92... To sam zaboravio.....
Tu se on kroz priču sam dohvati djubretara pa ga ja pitam jel treba ili ne treba da se rega,a onda lavina..... Ma ljudi šta vam je? Sve što ima točkove i izlazi na asfalt mora da se registruje! Onda sam skontao koliko je sati zahvalio se i izašao jer mi se stomak okrenuo 5 puta. Da sam ga pitao još nešto,a bilo je materijala,nisam mogao,hteo a možda ni smeo jer verovatno bi me sam sproveo do vrata.
Ljudi moji nzm kako ćemo registrovati ali biće zagrebano......