Krajnji rok je 03.04. i posle toga ako ne preregistrujes vise nikada neces moci da ga registrujes!
I sta sad ako se desi da ja kupim traktor ili prikolicu na starim tablama posle 3.4 sta onda? Ne mogu da ga registrujem???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krajnji rok je 03.04. i posle toga ako ne preregistrujes vise nikada neces moci da ga registrujes!
I sta sad ako se desi da ja kupim traktor ili prikolicu na starim tablama posle 3.4 sta onda? Ne mogu da ga registrujem???
Plave boje a pumpica je bila mala crna sa niklovanim okvirom ako se dobro sećam.Ne znam ko se seća ili možda još uvek ima,na 560 se nalazila čvršća plastična kesa sa jednim kao tasterom -za prskanje stakla.
Netačna informacija!!Krajnji rok je 03.04. i posle toga ako ne preregistrujes vise nikada neces moci da ga registrujes!
Tako je te stare posle 03.04. vise nece vaziti.Jel to znači da stare zelene table vise ne važe?
Tako je meni receno da posle 03.04. vise nece moci da se registruju postaju divljaci.I sta sad ako se desi da ja kupim traktor ili prikolicu na starim tablama posle 3.4 sta onda? Ne mogu da ga registrujem???
Jedan od celnika MUP-a!Izvor informacije?