Refakcija za naftu

Imam jedno pitanje?
Da li imam pravo na Refakciju za naftu ako vec dobijam subvencije po ha. I ako imam pravo na koliko litara na ha imam pravo na refakciju?

Zvao sam trezor u Pancevu, danas, i ona gospodja mi kaze da za refakciju mogu da se predaju fiskalni racuni i da su obrazci isti kao i prosle godine. Pitao sam je da li treeba da se odvaja euro dizel od obicnog dizela i za to rekla mi je da ne treba.
Ja cu ovih dana to da predam, tamo su mi rekli da se taj novac uplacuje redovno. Da li je neko vec dobio povracaj refakcije ?

Danas sam zvao trezor u Pancevu i tamo su mi rekli da mogu da predam za refakciju, i jos mi je objasnila da vaze stari obrazci, da se ne odvaja euro dizel od obicnog itd. Posto mi je to bilo malo cudno, zvao sam direkciju uprave za trezor u Beogradu i tamo mi jedan gospodin objasnio da se NE predaju jos uvek, da se ceka uredba i da ce primati od juna meseca.

Danas sam zvao trezor u Pancevu i tamo su mi rekli da mogu da predam za refakciju, i jos mi je objasnila da vaze stari obrazci, da se ne odvaja euro dizel od obicnog itd. Posto mi je to bilo malo cudno, zvao sam direkciju uprave za trezor u Beogradu i tamo mi jedan gospodin objasnio da se NE predaju jos uvek, da se ceka uredba i da ce primati od juna meseca.

Dušane izvini ali skim si ti to pričao u Pančevu refakcija se ne prima do daljnjeg pozdrav Martin

Kod mene u svilajncu poceli da primaju racune za refakciju,ali samo iz 2011,a racuni od prosle godine moci ce da se predaju za subvencije po hektaru ::novac::

I u Temerinu su počeli da primaju račune, novina što posebno predaje D2 i ED ....

jel zna neko dal su poceli i u ALIBUNARU da primaju racune za naftu hvala unapred:ppozdrav:

Jel tacno da se primaju samo original fiskalni racuni? Ili je to jos jedna dezinformacija.

Za refakciju su uvek isli samo original fiskalni sa upisanim brojem PG na poledjini, pecatom i potpisom prodavca, a njihove obostrane fotokopije i original gotovinski su se predavali za subvencije. Tako je bar bilo u Somboru.

Nazad
Vrh