Refakcija za naftu

Nije tacno,za subvenciju idu original fiskalni racuni + gotovinski...A za refakciju fotokopija sa obe strane,broj gazdinstva,popunjeni obrasci za svaki mesec posebno i potpis,pecat na svakom...

Ma nije tacno...ma tacno je.... ma nije...Sta vam je? Ludi tamo na salteru ce vam reci kako treba mozda nije svuda isto nemojte se prepirati oko formalnosti koje drzava uvodi kako hoce. Meni su uzeli original racune sa fakturama a za subvenciju receno mi je da netreba da se preda posto sam predao za refrakciju bice dovoljno i za subvenciju jer treba manja kolicina nego za refrakciju.

Svaka kancelarija po svom...... nama dosad nisu tražili da na poleđinu računa pišemo bilo kakve podatke osim pečata i potpisa prodavca...

Za refakciju su uvek isli samo original fiskalni sa upisanim brojem PG na poledjini, pecatom i potpisom prodavca, a njihove obostrane fotokopije i original gotovinski su se predavali za subvencije. Tako je bar bilo u Somboru.

A koji primerak onda da dam knjigovođi?
Gospodin Martine kako vi rešavate ove probleme?

Interesuje me koliko je povraćaj refakcije po litru nafte i dali je isti povraćaj za Euro dizel i Bio dizel ? Ove godine sam kupovao i jedan i drugi a neznam koje račune da predam .

za d2 je 35 din,a za euro dizel 37 din..za bio dizel neznam.Tako su mi rekli u petak iz uprave za trezor u Beogradu

Konšija valda neće smanivati ? Za refakciju je isto kao i prošle godine 60l/hek do 100h, samo se izgleda nezna do kolko će biti za subvencije ako ih uopšte i bude .

Nazad
Vrh