DusanA
Član
Jbg, Alibunar je pod Pancevom, kada si ti predao. Ja sam predao 10.05.2010. Uz sve sam predao i potvrdu o PIO, pa ipak jos uvek nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ista je,svejedno da li predaš za d-2 ili euro dizel.stiv je napisao(la):I meni je danas uplaćena refakcija....na moju intervenciju...ali nešto manje nego što je trebalo... da li je akciza za d-2 i euro dizel ista?
Verovatno ti neki racuni nisu prosli, predas nove ponovo do kaja meseca i sve je okljusha je napisao(la):Ista je,svejedno da li predaš za d-2 ili euro dizel.stiv je napisao(la):I meni je danas uplaćena refakcija....na moju intervenciju...ali nešto manje nego što je trebalo... da li je akciza za d-2 i euro dizel ista?
a kad si predao za refakciju i dali ima ona veze sa subvencijama ili ti to isplate bez obzira dali ti nesto koci za subvencije,ja sam predao 07.05stiv je napisao(la):I meni je danas uplaćena refakcija....na moju intervenciju...ali nešto manje nego što je trebalo... da li je akciza za d-2 i euro dizel ista?
Pogrešno, predati možeš, ali pare tek u sledećem mesecurasa02 je napisao(la):Racune iz tekuceg meseca mozes predati tek sledeci mesec,znaci racune iz juna mozes predati tek od 01.jula![]()