Refakcija za naftu

Jbg, Alibunar je pod Pancevom, kada si ti predao. Ja sam predao 10.05.2010. Uz sve sam predao i potvrdu o PIO, pa ipak jos uvek nista.

I meni je legla na račun refakcija! ::novac:: Refakciju dobijaju i oni koji nisu u PIO!

I meni juce (mozda i koji dan pre) legle ::novac:: ,predao 17.05. nekih 1760 dinara po ha ::svaka cast::
inace juce predao i racune za regres pa cu videti sta ce biti od toga,ostaje da cekam... :ppozdrav:

I meni je danas uplaćena refakcija....na moju intervenciju...ali nešto manje nego što je trebalo... da li je akciza za d-2 i euro dizel ista?

stiv je napisao(la):
I meni je danas uplaćena refakcija....na moju intervenciju...ali nešto manje nego što je trebalo... da li je akciza za d-2 i euro dizel ista?
Ista je,svejedno da li predaš za d-2 ili euro dizel.

ljusha je napisao(la):
stiv je napisao(la):
Ista je,svejedno da li predaš za d-2 ili euro dizel.
Verovatno ti neki racuni nisu prosli, predas nove ponovo do kaja meseca i sve je ok

stiv je napisao(la):
a kad si predao za refakciju i dali ima ona veze sa subvencijama ili ti to isplate bez obzira dali ti nesto koci za subvencije,ja sam predao 07.05

Racune iz tekuceg meseca mozes predati tek sledeci mesec,znaci racune iz juna mozes predati tek od 01.jula :cao:

Da li je neko sa foruma dopunjavao predate racune za refakciju. Hocu da kazem, predao sve i dobio subvenciju (14000/ha) i to je ok, ali novac za refakciju sam dobio samo za racune iz 2010, tako da sam kasnije jos jednom predao racune od goriva iz 2010 god, za razliku koliko sam imao prava da bih ostvario pravo na svu mogucu refakciju koju mogu po zakonu da izvucem. Pitam da li neko ima slicnu situaciju, da bih znao kada da ocekujem novac. :cao:

Ja juce podneo i ostatak racuna za refakciju, bio u trezoru, zena mi rekla za jos koliko litara imam pravo i ja to sakupio i predao. Cekam novac u septembru :cao:

Dobio novac od refakcije u roku od 7 dana, novac legao 06.09., a predao ga 30.08.

jel nesto se desava sa refakcijom za ovu godinu kod nas su istakli kolika je akciza ali koliko sam cuo ne primaju racune

Nazad
Vrh