Refakcija za naftu

Dobio refakciju za jesenje radove 24.10. 36din./L sa onim 38,4din ukupno 74.4din/l
A inace do sada sam podigao ukupno 100L refakcije po hektaru, odnosno proletos preko bonova 40L, sad 40L i letos sam dobio 20L refakcije za jan. feb. mart.

Ostali mi duzni samo jos osiguranje....

Dobio refakciju za jesenje radove 24.10. 36din./L sa onim 38,4din ukupno 74.4din/l
A inace do sada sam podigao ukupno 100L refakcije po hektaru, odnosno proletos preko bonova 40L, sad 40L i letos sam dobio 20L refakcije za jan. feb. mart.

Ostali mi duzni samo jos osiguranje....

Ti si dobio 74.4 a ja dobio 34+36=70 nije mi jasno?

Da je kupovao ED dobio bi 23+1.5din. + refakcija....

a u septembru je refakcija bila oko 36din. a od oktobra je oko 40din. tako da ne znam...

Pa i ja sam! ne moze da postoji razlika ako si kupio d2 moras da dobijes 23+15.4+36=74.4din. a ako si uzeo u oktobru onda 78.4din.

Ja sam kupio naftu (d2) 29 ili 30 oktobra. Koliko cu ja dobiti povracaj na kraju? :sta:

Naravno da nisam zaboravio. :osmeh: Meni ovo izgleda na resavanje dif jednacine za koju sablon ne mogu da nadjem! :haha:

Za politiku nasih ministara ne postoji sablon. Jos nije smisljena formula koja moze da ukalkulise neuracunljivost i haos. :haha:
Mada ima jedan tip koji je cak mislim i dobio Nobela za teoriju haosa. Ali mislim da mu to ovde ne bi vredelo.

A jel slucajno taj nobelovac iz Srbije? Ili negativne licnosti ne spominjamo!!! Pitanje postavljam zato sto vecina celebrity su navodno poreklom iz Srbije a zapravo isti ne znaju ni gde je Srbija na mapi!!!:osmeh:

A jel slucajno taj nobelovac iz Srbije? Ili negativne licnosti ne spominjamo!!! Pitanje postavljam zato sto vecina celebrity su navodno poreklom iz Srbije a zapravo isti ne znaju ni gde je Srbija na mapi!!!:osmeh:
Znamo ko je nobelovac iz Srbije, kao sto znamo i ko je bio blizu toga i za sta. A ostatak tvog komentara nisam razumeo.

Iako sam u gornjem postu bio ironican, sto je sasvim primerena stvar kada su nasi ministri u pitanju, u sustini sam mislio na to da ti nasi ministri potiru zdrav razum i ono sto je vec dokazano. Dvojica amera su dobila Nobela u razlicitim intervalima, ali u sustini za istu stvar jer su objasnili funkcionisanje ekonomskih sistema, koje na izgled deluje haoticno, ali si mu oni dali nekakve zakonitosti. Oni su bili inicirani teorijom haosa, i bili su matematicari ekonomisti, i onda su ta svoja znanja, plut to sa strane uoblicili u svoju teoriju. Ali, eto nasima je to nepoznato, i onda se baronise i pricaju nekakve price i kampanje koje nemaju veze sa mozgom, samo da bi se odvracala paznja. Dakle, kontrolisan haos, ali samo kako njima odgovara. A ono sto svima odgovara, to je nepriznato.

I tako dalje, gde prestaje matematika a pocinje filozofija.

ni sam bas vest u ovim racunicama pa bih molio za pomoc,naime,pre par dana sam kupio za 5000 din d2 po 151,40din po litru koliko mi sleduje povracaj na tu kolicinu,hvala svima unapred

oko 70 i neki dinar , sve zavisi od akcize na trenutnu cenu goriva, u dve tri odvojene uplate ...

Sent from my ALCATEL_one_touch_990 using Tapatalk 2

Pre par dana ? Ako je za subvenciju, ako vec nije kasno, pozuri. imas 75 din po kupljenom litru.
Ako hoces samo refakciju, onda imas fore do kraja godine. Tu ti je 37 din

Nazad
Vrh