Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam uspeo da slikam, no verujte na rec, posle ovih velikih kisa a mogu reci da je u par dana palo cca 40-50L na mojoj njivi nije bilo zabarivanja a na komsijskim i levo i desno svaka dolja je bilo jezero.A o naknadnoj pokorici da ne pricamo !!Levo radio gruber+tanjiraca i desno plug.Jasno se vidi razlika.Suncokret daleko napredniji na gruberisanom.To je trenutno i tako je zbog brzeg i boljeg ukorenjavanja.Praticu na dalje ali tvrdim da ce vremenom suncokret na oranom biti bolji.Kod kukuruza je to jos izrazajnije.
Ista situacija kod mene i kod levog i desnog komsije lezi voda,a kod mene ne,samo je mokra zemlja,ali nema vode.
Da si uzorao sad ne bi mislioLjudi, sta uraditi sa onim sto je gruberisano (razrivano) u septembru.
Da li potanjirati vucnom tanjiracom, kada dozvoli vreme ili preci servospremacm na nekih 8-10cm... Ima malo I korova, mada mislim da ih je mraz unistio.
Mozda tanjiraca, pa u prolece dva puta spremac.
Da si uzorao sad ne bi mislio
Ali ne misliš o žetvenim ostatcimaJel? A to sto je orano ne treba vise spremati za setvu.
I na oranom I na gruberisanom odradis dva prohoda, zatvaranje I spremanje.
Da li ces u prolece ili sada?
Ali ne misliš o žetvenim ostatcima
A sto ti stalno pitaš kad eto vidiš sve znaš i na sve sam odgovaraš?Jel? A to sto je orano ne treba vise spremati za setvu.
I na oranom I na gruberisanom odradis dva prohoda, zatvaranje I spremanje.
Da li ces u prolece ili sada?