nikola ilic
Član
Moja zemlja nije za taj vid obrade,probano i ne ide pa je vracen plug,mozda je dobro na nekoj ali ovde ne pije vodu,tako da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
....jos cu pomisliti da se sprdas sa nama kad ti pogledam avatar....Primetio sam da nekoliko vas govori da se neko iz njegovog sela vratio na oranje posle gruberisanja ali niko ne govori zasto su se vratili. Voleo bi da znam sta me ceka i koji je to razlog koji ce me mozda primorati da se vratim iskljucivo na oranje.
Dok ti ne dodje zlatica.
Gruber i razrivač tipa horš nije ista mašina .Ja sam govorio o čoveku koji je od mašina za osnovnu obradu imao samo horš.Nije sad prodao razrivač ,nego je kupio i plug.Znači ja mislim da se osnovna obrada dugoročno može obavljati isključivo plugom (što nije uvek najbolja opcija),ali nemože dugoročno isključivo razrivačem(što je često loša opcija).Kombinacija je sigurno najbolja ali i najskuplja.Primetio sam da nekoliko vas govori da se neko iz njegovog sela vratio na oranje posle gruberisanja ali niko ne govori zasto su se vratili. Voleo bi da znam sta me ceka i koji je to razlog koji ce me mozda primorati da se vratim iskljucivo na oranje.