D.R.E.D
Član
Shale je napisao(la):... kod nas samo provedu 5 - 5,5 meseci...

Nemoj da mučiš te životinje daj im da jedu redovnu hranu imaš tu puno dobrih receptura pročitaj ovaj post od početka

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shale je napisao(la):... kod nas samo provedu 5 - 5,5 meseci...
D.R.E.D je napisao(la):Shale je napisao(la):... kod nas samo provedu 5 - 5,5 meseci...![]()
ovo ti nije loša za ovo vreme bi ti drugi turnus trebao da bude pri kraju
Nemoj da mučiš te životinje daj im da jedu redovnu hranu imaš tu puno dobrih receptura pročitaj ovaj post od početka![]()
Jes ti siguran da košta 890din?casper je napisao(la):pozzz ovako soja je preskupa i našao sa rešenje za zamenu za soju koristim žitne klice koje imaju 20% proteina min a ostatak proteina što fali dodajem sa kvascem na sledeći način u mešaonu sipam ovako
50 kg žita
50 kg kukuruza ili ječma
50 kg klica(100kg 890,00din)
15 kg kvasca
5 kg premixsa
isprobano rezultati ne zaostaju ništa kao da koristim soju
Ja im dajem punomasni sojin griz i nisu masniD.R.E.D je napisao(la):koliko dugo radiš ovako sa klicama ja sam nekad koristio ali posle ga nisam mogao nabaviti, u pravu si što se tiče proteina i E vitamina ali kako balansiraš masnoću jer klica ima negde oko 10% ulja kakvi budu tovljenici na klanju ?![]()
Čiji kvasac i pošto?casper je napisao(la):pozzz ovako soja je preskupa i našao sa rešenje za zamenu za soju koristim žitne klice koje imaju 20% proteina min a ostatak proteina što fali dodajem sa kvascem na sledeći način u mešaonu sipam ovako
50 kg žita
50 kg kukuruza ili ječma
50 kg klica(100kg 890,00din)
15 kg kvasca
5 kg premixsa
isprobano rezultati ne zaostaju ništa kao da koristim soju
Post je spojen: [time]1264513061[/time]_________________________________________________
bensada bensada mislim da misliš na minazel ide na 100 kg hrane 1 kg praška a cena je mislim oko 100 dinara