Recepture za spremanje koncentrata

Aaaa...kunina.Predpostavio sam da na to misli.Interesantni su pojedini nazivi po podrucjima,mogla bi da se otvori tema u vezi toga(bas bi bilo interesantno).Pa ovako ja vise puta meljem kukuruz zajedno sa kuninom(komiljkom),i to kod prasica u kategoriji od 15kg. pa na dalje,a krmacama i tovljenicima uvek meljem sa kuninom.Iz jednostavnog razloga sto nemam adekvatnu krunjacu(a i mrzi me da krunim).Nikada im nista nije falilo i solidne rezultate postizem sa tako spremljenom smesom koncetrata.Ma oni sami vece parcice od kunine "istrinkaju"(izdvoje)ako im ne odgovara.

kakvi su proizvodi farm komerca iz cantavira,da li ih neko koristi?ovde kod mene su se svi "napalili" na neki njihov koncentrat,ide ga,koliko sam razumeo 20kg i 80kg kukuruza i to je to....
kazu da su dosta povoljniji od konkurencije,da je koncentrat i sojina sacma jeftinija nego kod drugih proizvodjaca a da li su kvalitetniji to je pitanje!

Sojina sacma im nije losa,ali je trenutno 90,1,sto bas i nije jeftinije od konkurencije i to na 1000 i vise kg.:osmeh: Za gotove koncentrate sam cuo da im je kvalitet srazmeran ceni ili je malo losiji od cene.:haha:

na sajtu pise 86.1 pakovanje 50/1!jel taj cenovnik vazi?
kod nas u apotekama sisaju kako stignu,u jednoj becejska 90din pakovanje 40kg,gebi 95din pakovanje 10 ili 20kg,u jednoj 10 kg dzacic kosta ravno 1000din!

Moze neko da mi kaze nesto o Sano programu. Ja sam zadnjih godina koristio patent co. i prezadovoljan sam, ali cena hrane je prevelika i trenutno mi se ne isplati ! Dobio sam ponudu od ljudi za Sano . Moze neko reci iskustva sa njom i kako se pokazala ?

Moze neko da mi kaze nesto o Sano programu. Ja sam zadnjih godina koristio patent co. i prezadovoljan sam, ali cena hrane je prevelika i trenutno mi se ne isplati ! Dobio sam ponudu od ljudi za Sano . Moze neko reci iskustva sa njom i kako se pokazala ?

Prijatelju ja sam mišljenja da je Sano neka srednja klasa, mada znam i neke profesionalce koji rade sa Sanom i zadovoljni su. Nekada je bio ekstra kvaliteta, a šta se desilo ...
Što se Patent co tiče mislim da su najozbiljnija firma, i da su korak ispred konkurencije, pogotovo program za prasad. Ja koristim njihove supere i prezadovoljan sam, jeste da je cena visoka u odnosu na konkurenciju, ali rade posao jako dobro. Problem u celoj priči su distributeri i poddistributeri koju lupaju marže kako stignu, tako da diskontne cene patent co se jako razlikuju od maloprodaje.

Prijatelju ja sam mišljenja da je Sano neka srednja klasa, mada znam i neke profesionalce koji rade sa Sanom i zadovoljni su. Nekada je bio ekstra kvaliteta, a šta se desilo ...
Što se Patent co tiče mislim da su najozbiljnija firma, i da su korak ispred konkurencije, pogotovo program za prasad. Ja koristim njihove supere i prezadovoljan sam, jeste da je cena visoka u odnosu na konkurenciju, ali rade posao jako dobro. Problem u celoj priči su distributeri i poddistributeri koju lupaju marže kako stignu, tako da diskontne cene patent co se jako razlikuju od maloprodaje.
Znam ja sam prezadovoljan na patent i vec par god. ga koristim, ali ja porucujem poprilicne kolicine hrane i kad stavim na papir ja sam na gubitku, moram nekako da se rasteretim. A razlika izmedju patenta i ostalih je ogromna i u ceni i u kvalitetu. Ali meni je tremutno prioritet da svedem gubitke na minimum. Posto cu svoje harane od ove godine imati samo za jos mesec dana a treba preziveti celu godinu sa gubicima .

Je l` neko probao da hrani svinje sa melatom (treberom) iz pivare?

Prijatelj hrani i poprilicno dobro napreduju pa bih i ja mozda uzeo, ali bih voleo da cujem jos koje misljenje jer bi ga koristio kao dopunsko hranivo, tj. pored koncentrata bih davao i njega da bih smanjio troskove osnovne hrane.

Dragorade ja uzimam za krmace po tonu mesecno i izmesam 1 deo koncetrata i3 dela trebera i tako dva put dnevno.E sad koliko si udaljen od pivare koja je cena i t d.Za tovljenike mora drugacije

@ Fantastiko015 slažem se sa boxkoletom nekad je SANO bio odličan dok ga nisu počeli praviti kod nas mada i kao ovakav bolji je od nekih ja bih ti preporučio da probaš ili da se raspitaš za ISV ja ga koristim i veoma sam zadovoljan (inače Patent co je nekada uz njihovu pomoć pokrenuta pa kad su počeli da rade po svojem onda je ukinuta saradnja) sedište im je u Subtici pa ako te interesuje imaš ovde link za predstavnike u Srbiji : http://isv.hu/isvszerbia Ozbiljna firma sa odličnim stručnjacima koji po poterbi izlaze na teren .

D R E D koje je Tvoje misljenje o gebi premijum 42 posto proteina.Ej 1480 rsd 10 kg a treba 25 kg na 100 kg hrane pa sto je mnogo mnogo je.molim te za neki predlog imam kukuruza i jecma

dragorad nepoznata mi je lokacija dolina koje ti je vece mesto u blizini.e druze vidi zadnja tura \za 7 meseci nije mogla da ugura 100 kg.Prosek je bio 96 kg ali je bilo dosta jeftinije.jedan prema tri i gebi tri posto.U treberu ima jecma i kukuruza u kom procentu nisam pitao ali sam video kad kipuju moj drug vozi i niz dunav prodaje pecarosima za mamac kukuruzne klice

Miroslave mislim da je to neka kopija od SANO-ovog Protamino premium forte-a nisam ga lično probao ali sa Gebijem imam šareno iskusto dok sam forte koristio i bio sam zadovoljan kvalitetom ali i kao svi superi skuplji su za 15-20% od hrane sa premixom , sojom i dodacima .

[h=1][/h]

Nazad
Vrh