Sapatnik
Član
И наравно пад имунитета због нарушеног општег здравственог стања.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пазите са сано концетратима и премиксима.
A dobro premiksi bi trebalo onda da su sigurni, u njih ne idu zitariceСа дигестивним трактом. Ентерохеморагични пролив и слично. Сви до једног великог произвођача сточне хране имају на лагеру житарице са пуно токсина. У извоз не може, сточни фонд смањен и некако морају да протуре. Како која жаржа улети тако прођеш.
Tako sam i ja radio, dok su mali pigi. Posle sve do kraja tova pigi + svoja zita i kukuruz. Doduse treba i soje dodati mada nisam je kupovao.Кукуруз пре свих предњачи са проблемом токсина а и јечам и пшеница имају проблем. У Пигију тога нема, убацаш своје житарице. Пази, Протамино премиум је за тов прасића, Пиги је за прасиће до 25 кила али ја их храним на своју одговорност до краја това са пигијем.
Ако имаш соју онда је онај њихов премикс од 3%- Амино голд врхунски! Мислим да не могу да му присмрде ни један домаћи произвођач.
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Nisi ti kanda probao pravo mesoMi za svoje potrebe sto hranimo 3 kom gidisnje koristimo pigi i protamino premijum.nemam zamerki na kvalitet mesa.