Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako Gebi grover.Gebi grover i cepaj
Jel si tehnolog po struci?Zavisi koji cantavirski. Gebi je OK dok ovaj drugi ti ne bi preporucio.
E zato sam otvorio temu, cuo sam i za to, za sve moguce varijante i opcije sam cuo, sve mi se pomesalo, reko ajde ovde da pitam sigurno ima dosta ljudi sa iskustvom koji bi mogli da mi pomognuKako Gebi grover.
Prasad su u proseku 27+ kg.
Grover ide od 15-25 kg.
Hoces u startu da ga "zakoljes" sa cenom tova.
Vecina hobi stocara vec od 20 kg tezine ide na tzv S1( 25-60 kg tezine svinje,16 % proteina).
Vidi gebi Farma 40 kg pakovanje.
Patent s1 20 kg pakovanje.
Farmcommerc s1- 25 kg pakovanje...
Sve je to slicno.
Cuo sam da Macvani " cepaju" Gebi farma junad 1 16 % za tov svinja.
Po 41-42 din /kg cena.Celu proslu godinu...
Jeftinije od kukuruza.
Kakav li je taj koncentrat po sastavu kad je toliko jeftinE zato sam otvorio temu, cuo sam i za to, za sve moguce varijante i opcije sam cuo, sve mi se pomesalo, reko ajde ovde da pitam sigurno ima dosta ljudi sa iskustvom koji bi mogli da mi pomognu
Gotovu hranu kupi u tvom slucaju definitivno. Cantavir je najjefftiniji, ako hoces sebi svinje predlazem da cantavir preskocis. Gebi je solidan i patent je ok, daj im prvo grovera da pojedu jedno 50 kila (grover ide do neki 30 kg telesne mase, posto ciljate na mesnatost malo duze neka ga jedu po meni) pa onda predji na ovu za vece svinje jedinicu. Ako bas ides na mesnatost, kad napune oko sto kila komad po meni onda bih im poceo bacati jecma ili tritikale u zrnu par fangli na dan da jedu uz hranu. Lepo se pokaze na mesnatost slanine.Ako je do para izadje me negde na isto, samo me zanima sta je bolje od cega ce da napreduju, i kako vam se cini cantavir, on je kod mene 47 dinara izadje razlika oko 6-7-8 dinsra u odnosu da ostale smese
Koliko ce ga grover kostati vise pa cu da ga zakoljem sa cenom,grover ima vise proteina pa ce i bolje napredovati tako da dodje na isto,ja teram starter do 30kgKako Gebi grover.
Prasad su u proseku 27+ kg.
Grover ide od 15-25 kg.
Hoces u startu da ga "zakoljes" sa cenom tova.
Vecina hobi stocara vec od 20 kg tezine ide na tzv S1( 25-60 kg tezine svinje,16 % proteina).
Vidi gebi Farma 40 kg pakovanje.
Patent s1 20 kg pakovanje.
Farmcommerc s1- 25 kg pakovanje...
Sve je to slicno.
Cuo sam da Macvani " cepaju" Gebi farma junad 1 16 % za tov svinja.
Po 41-42 din /kg cena.Celu proslu godinu...
Jeftinije od kukuruza.
http://farmcommerc.co.rs/list/s-2-za-svinje/Pretpostavljam da za cantavirski mislis na Farm Commerc doo
Kazem nije mi problem ni da je pravim nista mi nije problem samo da finalni proizvod bude dobarGotovu hranu kupi u tvom slucaju definitivno. Cantavir je najjefftiniji, ako hoces sebi svinje predlazem da cantavir preskocis. Gebi je solidan i patent je ok, daj im prvo grovera da pojedu jedno 50 kila (grover ide do neki 30 kg telesne mase, posto ciljate na mesnatost malo duze neka ga jedu po meni) pa onda predji na ovu za vece svinje jedinicu. Ako bas ides na mesnatost, kad napune oko sto kila komad po meni onda bih im poceo bacati jecma ili tritikale u zrnu par fangli na dan da jedu uz hranu. Lepo se pokaze na mesnatost slanine.
Kazem da uzmes gotovu hranu jer samo tri svinje hranis, ako sam pravis moras imati i mesaonu da se to lepo izmesa i umesa premix i to, ovako mnogo lakse sa gotovom hranom, uz malo veci trosak.
E onda preporucujem de heus premiks ako imate pristup, 25% jecma ili tritikale tokom celog tova, sojinu pogacu sada na pocetku 25% uz postepeno smanjivanje na 15% kada dostignu 100kg po komadu. Obavezno minazel u hranu ove godineKazem nije mi problem ni da je pravim nista mi nije problem samo da finalni proizvod bude dobar
Ovo sam primetio da dosta ljudi rade i da im se dobro pokazaloJa teram starter do 30kg
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока