Recepture za spremanje koncentrata

Ima nekih pizdarija sa sanom ali no, ja šta sam primetio da svinje idu dobro, pigi do 30-40kg posle aminogold, moj kukuruz, ječam a stočno i sojinu pogaču kupim i dodajem minazel, 11 meseci života 230-250kg ali čvarke nemogu istopiti da budu lepi hrskavi, rumeni nego budu bledunjavi i gnjecavi a mast bude lepa a probao svašta i prošle zime 2-3 nedelje pred klanje ukinem aminogold znači samo soja, kukuruz, ječam, stočno i gle čuda čvarci ekstra a što se tiče prisustva vode ima je više iako su starije svinje.
 
Pozdrav dobri ljudi, sta koristite od Sano programa sa prasad, pri odbicu?
Pigi ili ima nesto pre njega?
 
Ja pigi koristim i dok su na sisi i posle,nekad sam koristio babsi ali slabo su ga jeli ali pigi kad krenu da jedu nema zime

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
 
Koristio sam i ja babsi, lepo ga jedu kod mene, ali on je gotov, ja bih sad nesto da pravim. Pigi kasnije jedu i opet je ok, ali sam se pogubio tu izmedju dal bese ima nesto, bas kad se odbijaju, nisam sano odavno koristio.
A imaju i porki, on je gotova smesa, on je vec nesto slabiji.
Dal bese ide bonni, babsy, pre kern pa pigi
 
Pravo da ti kazem ne znam,ja sad koristim samo pigi i ne menjam,u pocetku dodajem mivita diastop i neki zakiseljivac i to je to

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
 
ja sam potpuno presao na patent.i ja sam ranije isao sa pigijem,cesto dolazilo do proliva u ranoj fazi,isto sam stavljao diastop itd ...mozda od patenta malo sporije ide ali nema proliva koji je koban u periodu od 7-8 dana od odbijanja.
 
Da li je neko imao iskusta sa de heus top sow gestation kompletnom smesom za suprasne krmace i nazimice, sta mislite da li je bolji de heus ili gebi za de heus dobijam cenu 51.5 dinara a za gebi oko 57
 
Геби прескуп, де хеус би требало да буде квалитет. Да ли се добија рабат на количину и кеш плаћање? А има још квалитетних произвођача хране са мањом ценом.
 
Геби прескуп, де хеус би требало да буде квалитет. Да ли се добија рабат на количину и кеш плаћање? А има још квалитетних произвођача хране са мањом ценом.
Gebi dobijam za 47 na veliko, a de heus mi na palaetu daje 2% popost, imate li neelpreporuke za krmace?
 
Користим патент за крмаче дојаре, а за супрасне сам почео да користим патентов с-2, морао сам да појачам. Добар је и за супрасне крмаче али ако у леглу има пуно прасади, после залучења споро поврати килажу и црпи се. После 2/3 гравидитета пребацим на концентат за супрасне крмаче до прашења.
 
Nazad
Vrh