Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nema veze sa tigrom , nego sa potraznjom. Ima i drugih paprika koje su jeftinije a u istom kvalitetu su.Kobi je napravio reklamu na fejsu u temama ribljeg paprasa!Marketing je cudoako se nevaram 3800
ma nista strasno sto se tice poskupljenja(vise sam iz zajebancije napisao) ali naprimer 2022god bila je 2800din kila
eto koliko dobro ide ekon. Tigru evrope
Itekako ima odličnih a mnooogo jeftinijih paprika, tu se slažemo.To nema veze sa tigrom , nego sa potraznjom. Ima i drugih paprika koje su jeftinije a u istom kvalitetu su.Kobi je napravio reklamu na fejsu u temama ribljeg paprasa!Marketing je cudo![]()
Ima nas clan foruma koji ima povoljnu cenu odlicne otrov ljute.Nudio je pre par godina u oglasima na forumu
da se ispravim 3200din je bila prosle godineako se nevaram 3800
ma nista strasno sto se tice poskupljenja(vise sam iz zajebancije napisao) ali naprimer 2022god bila je 2800din kila
eto koliko dobro ide ekon. Tigru evrope
upravo toŠta je jarma? Taj izraz sam čuo u jednom klipu o pecanju, od toga prave mamak. Pretpostavljam prikrupa od kukuruza, al' eto neka neko potvrdi...
Tako je prekrupa, kod nas se kaže jarma za sve samleveno kukuruz, pšenica, ječam, tritikal a moze i pomesano, e vec ako dodas sojinu ili sucokretovu sačmu odmah nije vise jarmaŠta je jarma? Taj izraz sam čuo u jednom klipu o pecanju, od toga prave mamak. Pretpostavljam prikrupa od kukuruza, al' eto neka neko potvrdi...