Razrivač (Gruber)

Prvi prohod u ugaranju strnista se preporuca do 15cm dubine, da se slama malo bolje pomjesa sa zemljom u povrsinskom sloju i da bolje zatvori vlagu. Kad korovi krenu onda krkaj dublje ako ima potrebe.

Ne moras objasnjavati meni, objasni ti to likovima koji gruber u strno "krkaju" do koljena, jer je 10cm "grebanje" i "zali boze goriva"...

Imam pitanje za iskusnije, koji bi gruber bio dobar za traktor od 80 ks ( Belorus je u pitanju)? Nešto gledam ove Satex-ove grubere, pa se razmišljam dal od 2 metra i 5 radnih organa ili 2,5 metara i 7 radnih organa?

Imam pitanje za iskusnije, koji bi gruber bio dobar za traktor od 80 ks ( Belorus je u pitanju)? Nešto gledam ove Satex-ove grubere, pa se razmišljam dal od 2 metra i 5 radnih organa ili 2,5 metara i 7 radnih organa?

Mtz 105 se usere sa sateksom 2 metra...ako hoces da radi posao...a treba to i nositi.

Tako sam i ja razmišljao, ali se bojim da nebude uzak, pošto su rusi spoljne mere 193 cm, pa moram videti dal bi bilo izvodljivo da napravi 2,2 metra a da ostane 5 radnih organa... Hvala svima na brzim odgovorima.

Bice prevelik razmak izmesju radnih tela. Mi imamo od 2 metra. I vuce ga 1025. Polriba trag

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Iskreno da vam kazem uzet i za manje.
Ali cena je takva.
Ako se ne proda, radice kod mene kao i sve ostale masine.
Ne poredite me sa prodavcima koji sa nekim masinama nisu ni radili.

Nazad
Vrh