Isto. Oko 300e/komad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moj je izvaren i ojacan uzduz i popreko.a iod ovih u zadruzi istoA desi se da ode i šasija. U našem tipu zemljišta....
kad je suvo i tvrdo jako neravnomerno radi kad su opruge.to se bas oseti ako se seje sa kombinacijom rotodrljaca i sejalica spalis kardan samo tako akse ne pazi.radim bez krilci 10 15cm a sa njima ta neravnomernost u dubini rada bi verujem bila daleko vecaPreskoče one poprilično koliko sam primetio kad je tvrdo.
Moj je 2012 godiste uradio oko 10.000 KJ ne zna sta je aparat za varenje. Znaci nigde nista nije puklo ili se iskrivilo.moj je izvaren i ojacan uzduz i popreko.a iod ovih u zadruzi isto
dosta parcela pa se mora i silit nekad druze sa setvom.a uslovi jos uvek nisu.ni mi jos hektra zimske nismo orali.probali jesmo al neide i cekamo bolje uvete.verovatno nista do sredine januara dok se ne steknu uvetiKad nisu uslovi onda se ni ne radi. Evo kod nas oranje na pauzi. Što je iole moglo uradjeno je. Ostalo čeka makar 40-50 litara...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
2014 prvi vlasnik.ni moj do 2022 nie znao sta je apart za varenje.otad uslovi katastrofa.evo nedavno sam cuo da ovde kod mene od aprila 2022 palo 830l dosad.nekad je ovde u jednoj godini znalo pasti 750 800l al vecinom smo pre bili tu oko 600l prosek godisnjiMoj je 2012 godiste uradio oko 10.000 KJ ne zna sta je aparat za varenje. Znaci nigde nista nije puklo ili se iskrivilo.
Radio je i u ovakvim uslovima a nije pucao
@cicimoric da li ste nekad radili uporedo gruber-podrivac? Da li ima razlike u prinosu, razlike u borbi sa korovima? Pitam u vezi zamene pluga, sta vam se bolje pokazalo?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Radimo po potrebi. Kada se izgazi po blatu ili lezi voda onda uradimo cim uslovi dozvole.Da li radite podrivacem svake godine ili ne?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
prosle godine smo hors terali isa jd6930 i opet smo primetili nakon 2dana posla da je pukao na drugom novom mestu.samo prve godine kad je kupljen jeteran sa krilcima otad uvek bez krilaca.najdublje sto smos njim radili odkak je kod nas je 22 23cm al vecinom tu oko 15 20 kako gde i brzina 8 do 8.5 nikad brze i kad su uveti pre bili dobri.zadnje 3godine ta dubina je blize 10 15cm jer nece u zemlju dublje.nikad ga nismo terali sa traktorom jacim od 200konja.etprosle godine i oveteralli ga 5 6 km na sat.da smo cekali imalo povoljne uvete zadnje dvegodimne bi onda o pripremu i settvu psenice mogli pocinjat tek krajem januara pocetak februrara.cak smo poceli i razmisljat o jaroj psenici pa smo uzeli seme jare psenicepa cemo probat posejat krajem februara pored ozimeSvakako da ima! Snazan traktor a slab osecaj vozaca za prikladnu brzinu u ekstrmno suvim uslovima!
nijedna obrada zemljista ne bi trebala prelazit 30cm.probajte iskopat jame duboke 2m pa cete videt.dolazi sam do jos veceg sabijanja zemljista i u donjim delovima akse naprimer podriva na 50cm.ove godine sam u suradnji s osjeckim fakultetom dopustio da kopaju te jame na 5mojih parcela.na dve parcele nikad podrivac nije koristen i manja je sabijeno zemljiste nego na ovima gde je su koristeni podrivaci i razrivaci.posebno u delu 30 do 60cm.tako jemeni objasnjeno pa samo prenosimEfekat podrivanja traje u zavisnosti od zemljista 3 do 5 godina,nema potrebe svake godine.
trazili koren biljke iostalo.to sin sve vodi brigu ja samo posmatram.i kaze sin to se zove pedoloska jama.i nije 2m kaze nije bilo vise od 1,5m.jebi ga nizi sam rastom pa mi se cinila ogromna rupa.jasam se bas lepo iznenadio.ocekivo sam da je tu najmekse de je redovno podrivano i razrivano.nekad podrivac a nekad razrivac.podrivac jekod nas obicno isao preko leta iza strnjaka po suvonm a razrivac inekad gruber kao zimska brazda jer do 2022 nismo nista orali.taj s fakuilteta je objasnjavaoo da s dubljom obradom samo spustamo djon.i da svako orude od tanjirace pa do podrivaca pravi djon.evo de nije nikad podrivano i obradivano dublje od 30cn ja sam prst mogao ubosti na 50 60cm a de sam podrivao i razrivao nisam nisrafciger mogooubosti kolko tvrdoZnaci gde se podriva bude jos gore?
Pa sta su trazili na 2m?![]()