ervin
Član
ma to MITYO mislio zmajevka+spediter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tarana je napisao(la):aj kad si vec tu, kad kazu da im je pao inč kiše, to je koliko mm po m**2?
kj = katastarsko jutrosta znaci ovo 26 kj. da li je to mozda 26 kilojutara
Onda procitaj ovu temu i nauci nesto novo!draganpan je napisao(la):sta znaci ovo 26 kj. da li je to mozda 26 kilojutara? kolko jutro ima ari?zcurcic je napisao(la):hvala. tek sam na pocetku karijere, ali moja porodica poseduje 26 kj zemlje, tako da sam u poljoprivredi vec preko 10 godina.
Izvinjavam se ali mi iz unutrasnjosti merimo u arima pa neznam kakva je veza sa jutrima lancima itd
mityoo je napisao(la):Onda procitaj ovu temu i nauci nesto novo!draganpan je napisao(la):sta znaci ovo 26 kj. da li je to mozda 26 kilojutara? kolko jutro ima ari?zcurcic je napisao(la):hvala. tek sam na pocetku karijere, ali moja porodica poseduje 26 kj zemlje, tako da sam u poljoprivredi vec preko 10 godina.
Izvinjavam se ali mi iz unutrasnjosti merimo u arima pa neznam kakva je veza sa jutrima lancima itd
http://poljoinfo.com/predlozi-i-kritike/dogovor-oko-mera/