Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da ali i zavod racuna lance kao i stanovnistvo zavisi iz kog je krajaČugi je napisao(la):U svakom slučaju je geodetski zavod merodavniji od wikija.
U dokumentima se pored kolicine u narodnoj vejicini napise i po JUS-uČugi je napisao(la):U svakom slučaju je geodetski zavod merodavniji od wikija.
To je u redu ali zmajevka jos nije uvrstenamityoo je napisao(la):Procitajte temu dogovor o merama! Ja se izvinjavam svima ali kod nas je svugde lanac i onda mi se omakne!
ivanhoe je napisao(la):To je u redu ali zmajevka jos nije uvrstenamityoo je napisao(la):Procitajte temu dogovor o merama! Ja se izvinjavam svima ali kod nas je svugde lanac i onda mi se omakne!
moj rekord 9.4t suvog kukuruza u zmajevki sa original stranicamamityoo je napisao(la):@ ivanhoe
Zmajevka je zmajevka i tu nema sta da se prica! Krunjeni kukuruz mora da ide na nju bar 8 tona ili nije puna!
Bez uvrede ali to je nemoguce pa koliki hektolitar ima taj kukuruz?case ih je napisao(la):moj rekord 9.4t suvog kukuruza u zmajevki sa original stranicamamityoo je napisao(la):@ ivanhoe
Zmajevka je zmajevka i tu nema sta da se prica! Krunjeni kukuruz mora da ide na nju bar 8 tona ili nije puna!