Glavonja103
Član
Drustvo,jel ima neko Magametal rasipac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako misliš na onaj sa jednim diskom, ja imam takav?Drustvo,jel ima neko Magametal rasipac?
Jel ti desna strana razbacuje manje? Ili si resi i kako taj problem?Ako misliš na onaj sa jednim diskom, ja imam takav?
Treba svaka druga lopatica da ide rupu unazad ako desna strana baca manje.Jednu rupu unapred svaku drugu... Nije idealno al bolje nego kad su sve lopatice na istoj rupi
Koristio sam ovo podesavanje sa slike za proslogodisnje podesavanje koje je ispalo idealno po ovom djubrivu za ruski AN koji je pakovao promist. Ove godine sam isto nabavio AN koji je pakovao promist ali gore djubrivo nisam skoro bacao, toliko je bilo prasine da je u rasturacu u nekom momentu ostajalo po 100kg djubriva jer nije htelo da curi. To mi se nikad nije desilo sa bilo kojim djubrivom. Generalno uvek skidam disk i kalibrisem u dvoristu ali ove godine sam radio po proslogodisnjem podesavanju i bilo je to u nekih 10-15% ista kolicina pa sam prepodesio posle jedne manje njive.