paorpaor
Član
Jednosmerni je cilindar, ili dvosmerni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da takav.Pomogao je i sa brojem creva. Ako imaš samo dva creva onda grešiš u spajanju na izvode traktora. Kao što reče Paor, moraš ukopčati na dva plusa na dva različita izvoda.
-------------------
Jel ovakav? https://www.manualslib.com/manual/1810697/Amazone-Za-X-Perfect-602.html#manual
Tom logikom sto samo 1 par ima na traktoruPa kojom logikom bi povezao 2 jednosmerna cilindra na 1 par izvoda hidraulike ....Valjda vidi sta ima,prati creva i vidi gde idu ....Moj rasipac je sa jednosmernim klipovima,odma sam video kako se moraju povezati ,to ti je isto kao prikolica npr ...
Odgovorile kolege. Moraš spojiti dva creva u jedno s tim da na svako crevo (levo i desno) staviš slavinu da bi mogao regulisati strane posebno. Spajanje možeš odraditi kao što je npr na donderu, možeš i kod hidrauličara kupiti T razvodnik pa tako spojiti, napraviti od jednog izlaza na razvodniku da imaš dva, ubaciti drugi razvodnik... Vrv još neko rešenje postoji ali ja sam napisao ono što sam video da ljudi rade ili sam pravio.A ako nemam dva plusa kao sto nemam.Sta onda?