danger
Član
veruj nisi pogresio uopstePre neki dan kupljen, razmišljao se izmedju turskog i ovog i kupim ovaj, imam isti takav samo manji prezadovoljan sam kako radi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
veruj nisi pogresio uopstePre neki dan kupljen, razmišljao se izmedju turskog i ovog i kupim ovaj, imam isti takav samo manji prezadovoljan sam kako radi!
Model je 754, a godiste nigde ne piše... tj ne mogu da nadjem! Uradicu mu još nadogradnju i to je to...@Rodic, koji je model? Godište?
Po mom iskustvu ipak treba otvoriti.Da nisi mozda mislio zatvoriti za 3
Remont celih 750 dinJa imam Bodrum od 1000 lit, kupio sam ga 2015.godine.
Radi radnju, ove godine je kompletno remontovan, rasturano kućište, promenjeni svi ležajevi.
Ako ga kupuješ da se potkrpiš sa njim na 5-6 godina, onda ok. Ali za neke duže staze nije... Da mi je tad bilo znanje i iskustvo kao sad, ne bih ga kupio.
Ja bih razmišljao o Donderu.
Kako se drzi limarijski?Po toj ceni može samo neki ležaj Š klase...
Nije problem vrednost remonta, problem je vreme, i kad to moraš da radiš u sred sezone.
Konstrukciju sam prefarbao, a sanduk u koji ide djubrivo je odlične farbe. Nigde nije pustio.Kako se drzi limarijski?
Baca li na traktor djubrivo, moze li se podesiti na 12mKonstrukciju sam prefarbao, a sanduk u koji ide djubrivo je odlične farbe. Nigde nije pustio.
180000 din sa prevozom na kucni pragKoliko si platio?