Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ga imam. Pravila u podesavanju nema. Moras ga gadjati pa kako ispadne. Krs nevidjeni.Jel ima neko ormaricev rasipac sa dva diska? Interesuje me u koje rupe treba namestiti lopatice da jednako razbacuje?
Uh al sam se zajebao sto sam ga uzeo. Jos se ovaj pravi blesav nikako da mi posalje garantni list i seriski broj ,ako bude subvencije. Nece da se javi na tel. Posle prvog bacanja video sam da je krs teski.Ja ga imam. Pravila u podesavanju nema. Moras ga gadjati pa kako ispadne. Krs nevidjeni.
Gde u toj aplikaciji pokaze na koji broj se otvara rasipac za zadatu kolicinu djubriva.?Ovo probaj
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
To vidim,ali ne vidim na koji broj treba da se otvori rasipac ako stavim recimo 200kg/ha,prosla aplikaciia je pokazivala sve.Evo ti na kom broju lopatice treba da stoje,ti sad nasteluj koliko bi bacao kila i koje djubrivo
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Meni nece to da izbaci,jel treba uraditi podesavanja neka???Ima ima, evo primer…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad biras model rasipaca stavi ZA-M Ultra i radice,ja sam resio problem kod mene.Neće u aplikaciji my spreader da mi izbaci podešavanja za rasipač. Odaberem djubrivo i upišem količinu i brzinu i kad stisnem da izbaci parametre on otvori taj prozor ali ništa ne piše... Šta tu sad može biti?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока