goran 85
Član
Odg: Rasipači veštačkog đubriva
Jutros promenjen rasporedjivac zrna 1250 din
Jutros promenjen rasporedjivac zrna 1250 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
slavko91 je napisao(la):e hvala puno! jos jedno pitanje imam, od kojeg je materijala pravljen ovaj kos? cini se kao plastika, gledao sam kod jednog kolege limeni ima kos ali plastificiran nekako da ne jede djubre ...amac86rs je napisao(la):joj davno je kupljen pa se ne secam,aj videcu da li ima nestu u papirima i dali se cale seca,al mislim da je na sajmu kupljen
Post je spojen: [time]1299992304[/time]_________________________________________________
evo pregledao sam papire al racuna nema,ostala samo knjiga za odrzavanje i stelovanje. Kupljen je u Backom Jarku (Temerin),cene se ni cale ne saca al je bio poprilicno skup. Zastupa ga i agrosumadija evo link http://www.agrosumadija.rs/catalog/...o/rasipaci-mineralnih-djubriva/p6-modeli.html pa ako budes zvao okaci cenu. Imaju jako dobar sistem za razbijanje grudvi a i kad se zaglavi neka otvor je jako velik pa samo skroz otvoris ona propadne i teraj dalje. Ja ga koristim desetak godina i nikakvih problema nisam imao
video sak kod TIP-TOP-a