Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jeje električar...al samo 24V,,, i može da se zaliva vodom...Auuuuu ovo kao da je električar sprovodio struju.

Da li dunja spada u red "bistrih" rakija, kao kajsija, lozovača, da li je sklona kipljenju, koliko % punite vaše kazane prilikom pečenja ?![]()
никако да се разумемо. Никада пре нисам пекао дуњу, да ли хоће да прекипи, да кљук проће кроз капу, цеви, цилиндар. Знам да сада нема ни теоретске шансе да прекипи у бурету, поготово не на ових десетак степени. Колико % казана пуните ?никако да се разумемо. Никада пре нисам пекао дуњу, да ли хоће да прекипи, да кљук проће кроз капу, цеви, цилиндар. Знам да сада нема ни теоретске шансе да прекипи у бурету, поготово не на ових десетак степени. Колико % казана пуните ?
Za RAKIJU od dunje imas dosta ``recepata`` , ali kao i svuda ako zelis kvalitet moras uloziti kvantitet. Ali zato sve ima svoju cenu , kao na pr. ta rakija koju si pomenuo 100kg dunje za litar rakije , bez grama secera,kvasca,vestackih aroma .... kosta u Grckoj 150eura mada je i kod nas izuzetno skupa .... Pozdrav svima
nabio sam 3 zulja na kaziprstu, posle sam sekao na drugi nacin(kao kad se filetira riba) pa mi bilo lakse. dunje sam samleo na masini za meso(napatio se kao isus-tupa masina) i dodao 4kg secera u 10l vode i malo vinobrana a sutra idem da kupim kvasac. Znam da je mnogo secera ali posto je ovo proba za sledecu godinu kad se nadam da ce biti vise dunje morao sam dodati da bi na kazanu mogao da uhvatim koju litru, nadam se da ce moci da se ispece tako mala kolicina.