hvala mekeer...a za ovo prskanje kada treba obaviti prvo,sada su tek izbile iz zemlje?a za navodnjavanje sam te pitao zato sto sam cuo da joj u prvoj godini treba najvise vode...
@ljujke01Odmah insekticid i u akciju. Dok štete nisu velike.
@IgorMilovanovic Možeš pričekati da malo odrastu ako nema nikakvih insekata koji prave štetu. U suprotnom ako primetiš bilo kakva oštećenja ili prisustvo insekata ili vaši reaguj odmah, možeš i preventivno što je i bolje.
Pa ove godine ih ne bereš pa ne moraš paziti na karencu. Pogledaš i obiđeš malinjak, pratiš situaciju i napredovanje biljaka i reaguješ ako primetiš štete. Jednom mesečno insekticid, mislim da je dovoljno. Obrati pažnju dali će se kasnije pojaviti i grinje. Pogledaj unazad ima programa zaštite koji su postavljeni. http://www.syngenta.com/country/rs/S...raVoce_Opt.pdf
Molim da mi neko objasni kako se ubacuju slike.....upload-ovao sam sliku ....pise sucess,znaci uspesno,i vidi se smanjena slika malinjaka u levom delu ekrana,ali kada objavim post,vidi se samo moj tekst.Bezveze.....
Ja malinu ne freziram,vec kopam oko nje....a ovo u sredini je koseno trimerom,travica je kao u parku.....nemas ti pojma pole....ili da te bolje zovem djenka,jer samo znas da slikas u tudjim malinjacima,a tvoj nesto ne vidim ovde....xexex....
Jos uvek nisam poprskao maline .
Razmisljao sam o kombinaciji quadris+cipkord+prehrana preko lista . To sam nesto ja sam kombinovao kao i prethodnih godina .
Recite mi koja se kombinacija najbolje pokazala za ovo prolecne prskanja . Moracu ovih dana , cim nadjem malo vremena da poprskam maline da ne bih zakasnio previse .