Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

na koje moramo i mi uticati na neki od nacina

za meekera
. Jednostavno prilikom sadnje odbacim sumnjive i slabe. Ovo o Ridomilu je valjda Syngentin dokument, a ja ga nisam koristio pa ne znam. Sadnice pre sadnje možeš potapati u smešu sveže goveđe balege 1/4, ilovače 2/4 i vode 1/4, iz razloga lakšeg i bržeg uspostavljanja kontakta korena i zemlje. Zemlju oko posađenih sadnica ne sabijaj i potrudi se da zasađeni redovi budu malo izdignuti od tla. Zemlja se posle sadnje u redu slegne i tu se skuplja voda što nije dobro. Ovo sa potapanjem u rastvor Ridomila sam negde već pročitao, al nisam to radio (ove godine ću probati Ridomil prilikom popunjavanja na mestima gde se osušiše za vreme kiša prošle god.). Kanap zategni i redovi da budu pravi, sadnice strogo u pravcu, odmah kočićima obeleži mesta za stubove. Posle je sve teže.
Odakle krenula trava preko zime, koliko duboko si to poorao
Nisi trebao drljati u jesen već ostaviti oranje da mrazevi odrade posao. Nemoj ponovo orati, izbacićeš stajnjak na površinu a tu mu nije mesto.
Ovo sve važi za dobro odrađen malinjak u lošima lastari ne izrastu do ovih visina žice 1700mm.
Potroših olovku na ove pisanije

Potroših olovku na ove pisanije