Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

na koje moramo i mi uticati na neki od nacina
 na koje moramo i mi uticati na neki od nacina

za meekera
 za meekera . Jednostavno prilikom sadnje odbacim sumnjive i slabe. Ovo o Ridomilu je valjda Syngentin dokument, a ja ga nisam koristio pa ne znam. Sadnice pre sadnje možeš potapati u smešu sveže goveđe balege 1/4, ilovače 2/4 i vode 1/4, iz razloga lakšeg i bržeg uspostavljanja kontakta korena i zemlje. Zemlju oko posađenih sadnica ne sabijaj i potrudi se da zasađeni redovi budu malo izdignuti od tla. Zemlja se posle sadnje u redu slegne i tu se skuplja voda što nije dobro. Ovo sa potapanjem u rastvor Ridomila sam negde već pročitao, al nisam to radio (ove godine ću probati Ridomil prilikom popunjavanja na mestima gde se osušiše za vreme kiša prošle god.). Kanap zategni i redovi da budu pravi, sadnice strogo u pravcu, odmah kočićima obeleži mesta za stubove. Posle je sve teže.
. Jednostavno prilikom sadnje odbacim sumnjive i slabe. Ovo o Ridomilu je valjda Syngentin dokument, a ja ga nisam koristio pa ne znam. Sadnice pre sadnje možeš potapati u smešu sveže goveđe balege 1/4, ilovače 2/4 i vode 1/4, iz razloga lakšeg i bržeg uspostavljanja kontakta korena i zemlje. Zemlju oko posađenih sadnica ne sabijaj i potrudi se da zasađeni redovi budu malo izdignuti od tla. Zemlja se posle sadnje u redu slegne i tu se skuplja voda što nije dobro. Ovo sa potapanjem u rastvor Ridomila sam negde već pročitao, al nisam to radio (ove godine ću probati Ridomil prilikom popunjavanja na mestima gde se osušiše za vreme kiša prošle god.). Kanap zategni i redovi da budu pravi, sadnice strogo u pravcu, odmah kočićima obeleži mesta za stubove. Posle je sve teže. Odakle krenula trava preko zime, koliko duboko si to poorao
 Odakle krenula trava preko zime, koliko duboko si to poorao  Nisi trebao drljati u jesen već ostaviti oranje da mrazevi odrade posao. Nemoj ponovo orati, izbacićeš stajnjak na površinu a tu mu nije mesto.
 Nisi trebao drljati u jesen već ostaviti oranje da mrazevi odrade posao. Nemoj ponovo orati, izbacićeš stajnjak na površinu a tu mu nije mesto. 
  Ovo sve važi za dobro odrađen malinjak u lošima lastari ne izrastu do ovih visina žice 1700mm.
 Ovo sve važi za dobro odrađen malinjak u lošima lastari ne izrastu do ovih visina žice 1700mm. 
  Potroših olovku na ove pisanije