Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
4. rod ove godine..ovo je u Ribarima..a zemlja ne inace 4te klase bila kada je posadjena malina..Malinjak okrenut oko 7" jugo-zapad severo-istok...ako je i mlad malinjak ..i ??preko pruge u Majuru..? zemlja mi izgleda kao druge dobre klase...odlican je i za ovu god..
Lepo je videti da ima i lepih malinjaka...
Jel koristio neko svinjski stajnjak, kakva su iskustva?
Previse je kiseo.Samo baš baš dobro odstajao... Mada generalno nije preporučljiv... Zaboravih konkretan razlog...
Previse je kiseo.
Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока
U razgovorima sa kolegama malinarima došao sam do zaključka da do sporog kretanja i sušenja dolazi u onim malinjacima gde nije korišćen Quadris / Promesa /. Da li sam u pravu ?
Prošle godine su bile nesto duže u ovo vreme ali ne žalim se ni na ovu dužinu,ima poneki list bledji ali sve je to posledica hladnog vremena...Kolega@Savic83 Ne izgleda malinjak loše, osim što bi verovatno u tvom kraju rodne grane u ovom periodu trebalo da budu nešto duže. Primećujem i nešto više žute boje na listu što je pretpostavljam posledica kišnih dana, tj nekog vida hloroze.
---------------------------------
Što se sušenja tiče, kod mene nisam primetio ništa što bi se razlikovalo od prethodnih godina, iako zaštitu posle berbe uopšte nisam radio.