amper91
Član
https://seloinfopp.wordpress.com/2019/03/30/sta-susi-malinu/
Izgleda da malina sama bojkotuje ovu sezonu...
Izgleda da malina sama bojkotuje ovu sezonu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze li Fitofert 4 10 40 i u kom odnosu bi isao na 10l vode, mislim da se pusti kroz sistem?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ne mora da znači takva je malina i od onih što je uopšte i ne prskaju...radim usluge prskanja i tačno znam ko sa čime tretira a kod svih je apsolutno ista..Nikad se do sada nije desilo da malina ovako sporo i teško kreće, a bila je blaga zima. Možda nisam u pravu, ali svi smo zadnjih godinu dve koristili jedan novi preparat...Opet kažem da možda nisam u pravu, ali ja ću od sada koristiti samo preparate domaćih proizvođača, za svaki slučaj...
to je sto su malinari neuki.
unosili su kojekakvo djubre i prihrane i 10000vrsta hemije koja i
a za cilj da vam unisti voce i da mu stvori zavisnost. Odlicno se zna da malini treba voda,nadmorska visina,stajnjak,freza i plavi kamen. kraj price.
da ste se informisali i edukovali znali biste sta je djubre a sta hemija,i znate koliko milijardi sns zgrne od lazne hemije,a koja je pocela da totalno hara srbijom oko 2013.godine.
odlicno se zna sta vam je unistilo voce,a to je vasa lakovernost i manjak znanja kao i cinjenica da ste lako povodljivi.
da li su vase dede prskale jabuku 35 puta? malinu sa 20 preparata?
prst na celo i knjigu u sake i prestanite da gledate agro emisije ko
je vam vucic plasira preko o2 i hepija.
ne postaje se tako uspesan vocar.