sasabrdy.mladeno
Banned
Ja dva kanapa izmedju stubova na metar, i metar i po, kanape upletem, da lastari budu fiksirani i da ne spadaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stanje sad ,kao da je uragan prosao kroz nju.
Ovako je bio u prolece
Visina lastara sad oko 190 cm
Poceo sam da udaram kolje da bih ovo malo podigao i povezao lastare medjutim sistem mi nije dobar sa dve kanape pa lastari izmedju.
Kako vi vezete ove lastare za dogodine?
Hoce li se neko oglasiti povodom mog problema?Drugari pomazite radi se o zasadu od prosle jeseni,imam rodne grane po 15-20 cm i vise sve od zemlje do druge zice. Neki kazu sve to skinuti,ja iskreno ne znam sta uraditi? :/
Drugari pomazite radi se o zasadu od prosle jeseni,imam rodne grane po 15-20 cm i vise sve od zemlje do druge zice. Neki kazu sve to skinuti,ja iskreno ne znam sta uraditi? :/
- - - - - - - - - -
Hoce li se neko oglasiti povodom mog problema?
Toga se i plasim,kazu da ce sada dati rod a da ce mi naredno godine prinos biti znatno manji...Zar nece te bočne takodje dati rod, kod mene slicna situacija, prolecni zasad
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Toga se i plasim,kazu da ce sada dati rod a da ce mi naredno godine prinos biti znatno manji...
Nov sam u ovom svetu,jos mi je malo nejasno sta kako :/
postovao sam pitanje pre mesec dana koja zasena ide za malinu , procenat secenja i boja zasene ( bela ili zelena) , ostadoh bez odgovora pa velim proslo je dosta vremena da ponovim pitanje mozda mi neko odgovori
p.s. prelistao ranije postove ali search opcija bas ne sljaka najbolje sa asocijacijom "zasena"
Vlage ima dosta,tu je kpk. Ima tih grancica od prve zice pa sve do vrha. Jako me brine ta situacija. Preporuka vasa je da nista ne diram sve do proleca?
Do sada kako sam video doslo je samo do grananja kao sto se vidi i na slici. Postavicu jos neku ovih dana. Hvala u svakom slucaju
Nema bas nikakvog ostecenja,srne kod nas nema. Za par dana treba da ih izvezem na drugu zicu,slikacu pa cu okaciti.
Prerasle su i pale na zemlju,pocece da se lome.
Ako želiš zasenu, sve zavisi od više faktora. Kod mene je južna ekspoziciija, greje ceo dan pa sam postavio zelenu mrežu sa zasenom od 40 %, mada je za malinu optimalna zasena 30 %. Nikako ne prekrivaj ceo zasad sa mrežom. Ove godine nemam ožegotine od sunca, polinacija i isparavanje je omogućeno, duže zadržava i vlagu i mladari bolje napreduju.postovao sam pitanje pre mesec dana koja zasena ide za malinu , procenat secenja i boja zasene ( bela ili zelena) , ostadoh bez odgovora pa velim proslo je dosta vremena da ponovim pitanje mozda mi neko odgovori
p.s. prelistao ranije postove ali search opcija bas ne sljaka najbolje sa asocijacijom "zasena"