sljivak
Član
evo slika, ako uspem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Strasno jbt,nek nam je Bog u pomoci!
Nego primetio sam mrave u cvetovima,a prskao sam pre tri dana,malo pobegli pa se opet navratili,sta li to moze bit?
Jel ti to prskas u branju?Folijarna prihrana je samo 30% zahteva bilje ne moze preko lista da se povuce vise. Ja sam prosle godine davao sve u zemlju i cena za haifu je oko 10-15000 na 10 ari povrsine plus kan plus yara. Ove godine posto sam saznao ovo za kalijum odlucio sam da idem kalijum preko lista na svakih 15 dana jer sam prosle godine imao mnogo srece a da nisam ni znao jer je ona silna voda pogurala kalijum na oko 10cm predpostavljam. Inace malina ima oko 60% korenovog sistema do 25cm dubine pa onda na sledecih cini mi se 50 tek 30 posto. Sobzirom da sam prosle godine da dobru dozu haifinog kalijuma mislim da je on sad negde na max 15-18 cm sto je savrseno. Preko lista cu ici elit hvale ga ljudi samo tako nisam ni od koga ko ga koristi cuo jednu losu rec. Bitno je samo da se 1l u 200l vode potrosi na 20ari max. Ako se ide preko toga nije to to. Sto bi znacilo da ce moj kalenar prskanja izgledati ovako
23.05 signum kvadris nurelle D +fertileader elit
06.06 kvadris switch fertilider elit
20.06 fertilider elit
03.07 fertilider elit
kod njih stize rod 15 dana kasnije od nasJel ti to prskas u branju?
XsaleMravi raznose grinje
@ ttrle ...Da Majur kod Sokine Kafane ...: Obilazcu ga redovno i pratiti stanje u sledecim fenofazama ....a takodje i prinos....?
Jednostavno prijatno me iznenadjujeeee....?
kolko je taj elit u € ak ti nije problem?Upravo dobio info od coveka koji zastupa fertileader prihrane,moze da ide sa preparatima bez problema.
Inace fertileader proizvode ameri i to danas nasao timac agro je naziv forme
- - - - - - - - - -
Ide posle svega i vodu
- - - - - - - - - -
http://www.rs.timacagro.com/proizvodi/biljna-proizvodnja/tecna-dubriva/fertileader.html
O feetileader prihranama
ovo stoji u tekstu pa sad neznam?a sta kazete recimo na ovaj tekst
http://www.zdravasrbija.com/lat/Zemlja/Povrtarstvo/1579-Pepeo---izvor-plodnosti.php
pa se doda
Golubije gnojivo, Dusika 2.2% , P205 1.8%, K20 1.1%, CaO2 2.4% ,MgO 0,7% , SO3 0.4 %