Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
45 din. Ali ih nemaju..... treba ce Vam jaka veza da bi ste mozda dobili manju kolicinu..... ? izvor moj komsija se interesovao za 30 000 kom...?..da li neko zna koja je cena sadnica vilameta u Institutu u Čačku??..hvala puno unapred na odgovorima..
tacno tako, kod mene je jos uvek berba a poceo sam oko polovine Juna, a gde mi je mlad zasad tu tek nadolazi rod. Za mene je Polana vrh od maline, i zbog same obrade oko nje i daje odlicne rezultate u berbi kad joj se posvetis kako treba.Rekli su mi da Polana ima najduzi berbeni period. Dali je to tacno, covek mi tvrdi da je poceo Juna meseca i sad je zavrsio. Moram to proveriti na forumu
Koje bi gnojivo bacio?Može li se iz šake bacati umjetno gnojivo po malinama npr. ko po travi radi se o polki u rodu?
Mozes baciti,ali dok se to djubrivo razlozi ode berba.Nego,ako vec nameravas baciti nego djubrivo,onda koristi vodotopiva djubriva preko sistema kap po kap,sa niskom srednjom vrednoscu.npk ili kan
Moze Mislim da je npk najbolje u narednom periodu, Kan, nemoze sad.Može li se iz šake bacati umjetno gnojivo po malinama npr. ko po travi radi se o polki u rodu?
how do you cope with rust raspberries?