Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala puno...kad bude malo bolje vreme ili od proleca pocinjem pa sta bude bice bitno da sam probao i sam uradio....Samo napred, pusti te mudrijaše..
Nemože tu da se pogreši skoro ništa. Kod mesa/ribe je soljenje i priprema bitno koliko i sušenje/dimljenje.
Kakva libela kod sušare, radiće i da je kao kriivi toranj u Pizi..
Naravno podrazumeva se da sw prvo napravi pusnica s kojim pocinjes pa tek onda sve ostalo.Hvala Bogu sto pre je pravim pa je pustamo u pogonNapravi ti prvo pu[nicu, a kasnije ćeš ostalo experimentisati kao i mi ostali.
Čak su i ti tvoji 'savetnici' učili od drugih i na svojim greškama.
Naravno za sve nejasnoce mi je bolje da pitam...Napraviš kao što kolega u predhodnom postu predložio samo od ploče ozidaš još jedno metar pa onda možeš ložiti i ispod ploče pa kroz rupu na ploču staviš mrežu i poređaš kamenje kao filter i imaćeš hladniji dim ili ložiš gore na ploči da bi imao topli dim i kombinuješ kako više odgovara ukus. A za vaservagu uzmeš jedan nije tako skupo pa zidaš po tom da bude pravo nije neka nauka samo dobra volja. Ako treba pomoć tu smo slobodno pitaj.