Da li se meso moze dimiti na jasen koji je ove godine secen? Ili na sljivu koja je stajala 5-6 godina napolju? Hvala.
Svako stablo vocke koja ima kosticu moze da se koristi za susenje mesa i drugog u pusnici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li se meso moze dimiti na jasen koji je ove godine secen? Ili na sljivu koja je stajala 5-6 godina napolju? Hvala.
Kod mene je takodje samo pod izbetoniran, ostalo je sve drveno. Radio sam od 5-tice, brvana.
Krov je daska, pa aluminijumski lim po njemu.
Dimim sa peci koju sam napravio od bureta 200l, i vecinu dima izvodim dimnjakom, a pustam samo pomalo na otvor za dimljenje.
Ovu pusnicu sam pravio dok sam bio momak i imao svo vreme ovog sveta.
Postavicu sliku uskoro.
Može da posluži ali se meni čini da je meso pečeno.Ako jeste to nije trajan proizvod.
Uh super ukus .. ha ha kao na slikama , daj jos neko parce da zamezim ..A ukus je kao kao i na slikama.
Kod dimljenja drvo ne smije tinjati ..mora gorjeti pravim plamenom jer tinjanjem samo katran i štetni otrovni spojevi dođe do mesa .
Nekad je ova link bio opremljen slikama .
http://www.stocarstvo.com/aps/meso/vojvodjanski_recepti_files/dimljenje_mesa.htm