Psenica 2019/2020

Uh ja sejao duboko ali prilično se proredila pre kiše. Bila mnogo bolja u prvom prskanju, valjda će je malo povratiti ova kiša. Banana klas teško u ovoj turi.

Морам купити хорша не вреди од ових тандркалица ,планирам да сејем жито ал како ће ми родити кад немам тако кадру сејалицу

Prezadovoljan,bice tu lepog roda.
Jbg,takva tura,ima i kod nas losih,prve su nagazile one "ciklonuse",pa Imt pa Olt,plitko to posejano,spremali malim tanjiracama,bilo suvo jesenas pa kao aj da zabrljamo pa kako bude,sad se cese tamo gde ga ne svrbi.
Ne bih da ti odgovorim grubo. Ako ne poznaješ situaciju u ovom delu Srbije ,nemoj tako komentarisati.Ima ljudi koji rade sa najmodernijom mehanizacijom ,ali su im momentalno pšenice loše.

Prezadovoljan,bice tu lepog roda.
Jbg,takva tura,ima i kod nas losih,prve su nagazile one "ciklonuse",pa Imt pa Olt,plitko to posejano,spremali malim tanjiracama,bilo suvo jesenas pa kao aj da zabrljamo pa kako bude,sad se cese tamo gde ga ne svrbi.
Mi smo 1,5Ha zatanjirali velikom tanjiračom,posejana sejalicom pre toga,super nikla možda malo sporije od ostalih zbog dubine..ove proleći najlošija pšenica na toj parceli...izgleda da nije do dubine..

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Može ali bi trebao da naučiš nešto po pitanju Dodola pa kako koju parcelu poseješ tako da naiđu kišni oblaci. 😁

Da li raditi tretman u cvetu s obzirom da nema kiše na duži period?
Vidim da Kimi piše na meteoforumu da što se tiče padavina do 20-og maja nema ništa.

Ја ћу сутра да урадим заставичар да Приахором, и то је то...

Ja isto za vikend radim zastitu.neko kaze nije potrebno ali uradicu za svaki slucaj..

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh