grunt
Član
Таква је и моја ни једаред нисам прскао нс40 је у питању.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako ćemo gledati da ispoštujemo temperaturu ne bi smjeli prskati tamo do valjda 25.4. ni bolest ni korove ni regulator jer noćnu opet najavljuju 4 stupnja.... samo evo danas zastavica na sofruu na 20% centralnih biljaka izlazi van, pa se pitam ispada po struci da bi t1 išao u zastavici što nema smisla.... a herbicid eno samonikla uljana repica mi cvate u ječmu oprskana prije 4 dana herbicidom a ispada da ju ne bi smio do 25.4. prksati samo bi onda maltene već male mahunice formirala.... regulator rasta zastavica kreće a krajnji rok je 2. koljence.... ono ljudi moji mi radimo kad idemo na rizik stresa i šoka biljke naspram faze rasta.... šta bi trebalo čekati 1. maj da prvi puta uđemo prskaliciama u njive jer su noći hladne?
Meni lici na ljulj,on je isti kao divlji ovas i psenica
Odkud znam druze,ja predprosle godine kad sam prskao psenicu pogledam ona boli glava kako izgleda na kraju smo shvatili da je to ljulj i on gusi psenicu isto kao divlji ovas..odakle se pojavio nemam pojmaOtkud to u psenici da se pojavi?
Oce kad se strnine dugo seju u monokulturi i prskaju se samo protiv sirokolisnih korova, ili ako se seje seme koje je nedovoljno doradjeno pa u njemu ima divljeg ovsa.Otkud to u psenici da se pojavi?