nikola indjija
Član
Baci mu sad jedno 100kila urejei poprskaj od bolestiDanas gledam travu u dvoristu i ona ima zutila.Mislim da je do vremenskih prilika sve te zajebancije.Prvo 16-17 stepeni pa posle par dana mraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baci mu sad jedno 100kila urejei poprskaj od bolestiDanas gledam travu u dvoristu i ona ima zutila.Mislim da je do vremenskih prilika sve te zajebancije.Prvo 16-17 stepeni pa posle par dana mraz
Kod nas je zadruga MS prskala pšenice insekticidom, u vreme kada su počele one najave za cikade. Pretežno su prskali okolo parcela, gde su komšije imali prethodne godine pšenicu, pa su i krila puštali kod njih, da se ne bi širili insekti po parcelama a tako širili i zarazu. Da li su prskali na vreme, videće se na proleće. Seme su tretirali sa Yunta Quattro.Čuo sam da su u Itebeju ,pre ovih kiša videli prskalicu u pšenici .Možda član Druškan zna više.