Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
52,5 nisi dobro pročitao. Najviše sam skinuo sa 2 jutra 11240 kg. Agrotehnika bila 100 kg mapa pa tanjirača pa setva imt sejalicom. U proleće 100 kg uree pa u drugoj turi 100 amosulfan. Tri zaštite od bolesti. Radio sam jednom iskusnom agronomu pre neki dan. Prskao je pšenicu samo od korova jer po njegovom dugogodišnjem iskustvu i stručnosti bolesti nije bilo i nema potrebe da se prska. Na 8 kj navro je možda 24 tone, ne više...Mikser, kažeš rekord za sad je 51,5m pa koliko je to apsolutni rekord ikad postignut? I kakva je agrotehnika, da znam pa da i ja probam tako.
Milovane,snimak koji si postavio je zetva Aplica?Kod nas od 2.3-3t po jutru. Danas kosio Lg Apilco koji sam sejao za seme i prijatno me iznenadio u ovoj godini, 3750 kg.
Ne bre zar ne vidis da je od tri pravljena...prikolica je jaka mnogo prevozila je kaleme velike i na sredini ima kanal celom duzinom..to se ne vidi jer sam stavio lim preko i sad je kao pucka.. bitno je da ona meni sluzi i prevozi napunjena do vrha i nema da kvrcne...Параћинац88 каква ти је ово приколица јел то неко састављо две у једну
Apilco je na ovom drugom snimku,gde je sniman kombajn od spoljaMilovane,snimak koji si postavio je zetva Aplica?
Haha dugacka je 7,2m i milina kad se puni.. zavrsava posao ne zalim se.."Касборер"!?
Параћинац, тебе зезнули мангупи - увалили ти приколицу направљену од аутобуса.
Ма битно да ти ради пос'о.